اینم مهمون تازه وارد ما.اسمش آقاس.سابقه پرکنی داشته که خداروشکر داره کم کم ترک میکنه.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
اینم مهمون تازه وارد ما.اسمش آقاس.سابقه پرکنی داشته که خداروشکر داره کم کم ترک میکنه.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
خوش آمدن به خانه یتان
کاسکو پرکن رو هرکاریش کنی بازم پرکن میشه
سلام استاد
تبریک می گم جناب اسکندری پرنده زیبایی هست (می گن اینا کلپچ خوشمزه ای دارن راسته)
خیلی وقت بود عکس جدید نذاشته بودید خوب نیست ادم تنهایی از پرنده هاش لذت ببره برا ما هم عکس بزارید هر از چند گاهی
راستی یه پیشنهاد اگه ترک نکرد ببندینش به تخت ترک می کنه حتما
منتظر بقیه عکسها هستیم
سلام
مبارکه
چندخریدیدش اقا اسکندری
کاسکو منم پرکنی داره ولی نه به این شدت پرها کمرش تخته همه ولی پرها سینش یکم جویده شدس
به به.مبارکه جناب اسکندری.امیدوارم روند رو به بهبود در پیش بگیره
بــــــــه بـــــــــه
جناب مبارک باشه .
موتی رو فروختین ؟؟؟
آقا آقا چن وقتشونه ؟؟؟
حتما از آقا خان عکس هنری بگیرید ک ما هم مستفیض شیم .
میبینم که داری میزنی تو کار کاسکو استاد حتما یه چند وقت دیگه هم میخوای عکس جوجه کاسکو های تولیدی رو بگذاری![]()
آقاسعید شما بیاش نیستی داداش الکی جو نده!
خدمت دوستان عارضم که دیگه اصلا نه پر میجوه نه میکنه ولی خوب طول میکشه پرای جدیدش در بیاد و احتمالا هیچ وقتم کامل خوب نشه ولی همینجوری من دوسش دارم و واقعا برام مهم نیست خوب بشه یا نشه.
کارایی که از دستم بر بیاد برای درمانش انجام میدم ولی برای خوب شدن بهش سخت نخواهم گرفت.جای قبلی بهش کم توجهی شده و پرکن شده ولی توخونه ما تو کانون توجه قرار گرفته واسه همینم خیلی عزیز شده پرکندنم فعلا ترک کرده.سنشم بالای ۵ ساله اما دقیق نمیدونم.
قیمتشم سکرته!
عکسای هنریم تو راهه به زودی
این آقا خیلی زود باهمه اخت میشه و حتی تخمه بالا میاره اما موتی چندباربهش حمله کرد ومجبور شدم بفروشمش.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
آقا مبارکه
ان شا الله جوجه کاسکو تو راهه دیگه؟؟؟؟![]()
سلام.ماشالله چه عجب از مهمونتون رو نمایی کردین!آقای اسکندری چرا آقا؟!؟اقا خانم دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟یکیو میشناختم اسمش خانم اقا خانم بود!شاید ایشونم اینجوری ان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.