مرسی نفیسه خانوم.
نه پر کن که نیست . میخواستم بدونم که اگه رفت تو لک متوجه بشم و با پرکنی اشتباه نگیرم.
میتونید در مورد حموم کردن یه توضیحی بدید.
من با قفس میبرم حموم و آب ولرمی که دستو نمیسوزونه از بالاش شروع میکنم میارم تا زیر گردنش و به سرش نمیریزم.
خودشم خوشش میاد و اصلا جیغ و فرار نمیکنه. بعد با سه شهار با فاصله 30 سانتی و با باد ولرم خشکش میکنم و 5 دقیقه میذارم جلوی نور آفتاب.
مشکلی نداره؟
دوستان الان تو یه مطلب تو سایت خودم که نوشته بود که گرده گل برای کاسکو خیلی خوبه و نمیذاره که هیچوقت به پرکنی دچار بشه.
http://www.parsipet.ir/thread8158.html
درسته؟؟؟
و چطور باید استفاده کنیم گرده گل را؟
ممنون میشم توضیح بدید
تنها نکته ای که باید توجه کنید اینه که هوای حموم گرم باشه
خیلی خیسش نکنید که موش آبکشیده بشه
بعد از خیس کردنش بگذارید مدتی تو همون هوای گرم حمام بمونه تا آب اضافیش بره و بعد کم کم لای در حمام رو باز کنید تا هم دما با بیرون بشه
بهتره به حوله عادتش بدید و با حوله آب اضافی پرهاش رو بگیرید
توی اتاقس ببریدش که هوای گرم داشته باشه بدون هیچ باد و نسیمی و اجازه بدید خودشو خشک کنه
من شخصا ترجیح میدم از سشوار استفاده نکنم و دمای محیط رو بالا ببرم
سلام دوست عزیز
پرکنی از یه نقطه بدن شروع میشه و کاملا مشخص هست که پرنده پر های یه نقطه از بدنش رو میجوه و میکنه ولی توی لک رفتن یک نقطه یهو خالی نمیشه ...
برای حموم کردن بار ها توصیه کردم پرنده رو حموم نبرید . جابجایی برای پرنده ها کمی استرس زا هست و دوم اینکه فشار آب دوش به مرور پر هارو خراب میکنه . بهترین روش حمام کردن با آب پاش هست . محیط اتاق هم باید گرم کنید که پرنده سرما نخوره . بعد از حمام هم بذارید جلوی نور خورشید خودش خودشو خشک میکنه و مرتب میکنه پرهاشو ... البته توی اتاق جلوی نور خورشید بذارید ها اگه بیرون ببرید پرنده باد میخوره بهش و باعث سرما خوردگیش میشه .
موفق باشید
سلام من یه مشکل برام پیش اومده کاسکوی من اقا پمپر الان 6 7 ماه هست که پیش ماست و خودشم سنش 1 تا 1.5 سال هست مشکلی که الان 2 تاس
1- پمپر به من خیلی خیلی وابسته شده طوری که دنبال سرم راه میوفته و یه روز که من خونه نبودم اصلا صدا نداده بود و قفسش و بهم ریخته
2- با دادشم خوب نمیشه کلا رفتارش عجیبه باهاش از دستش غذا میگیره اما یدفه نوکش میزنه . معمولا بره نزدیکش پف میکنه تق توق راه میندازه و ...
سلام دوست عزیز . مشکلات شما یجورایی طبیعی هست .
1- شما کم کم ازش فاصله بگیر . از بقیه هم بخواه کمی بهش توجه کنن . شما از اول نباید بهش انقدر میرسیدید که الان بهتون انقدر وایسته بشه . از نظر من برای اینکار باید ازش آروم آروم جدا شد . کم کم وقت کمتری پیشش باشید تا به حد اعتدال برسه شرایطش ولی خب کاسکو توی یک جمع یک نفر رو به عنوان صاحب خودش قبول داره و بیشتر از بقیه بهش وابسته میشه ولی خب نباید از حد اعتدال خارج بشه .
2- از اونجایی که کاسکو شما بهتون علاقه شدید داره ممکنه داداشتون جلوی کاسکو با شما رفتار ناخوش آیندی کرده و اون توی ذهنش مونده . ممکنه داداش شما یه رفتار بدی به خوده کاسکو نشون داده که اون رو ناراحت کرده . یا بعضی از کاسکو هستن که ذاتا از کسی خوششون نمیاد و بهتره به داداشتون بگید اذیتش نکنه و مثل یه صاحب جدید باهاش آروم رفتار کنه . این رفتار رو کاسکو ی من نسبت به برادرم داره و باید به مرور با رفتار درست مهربونی باهاش دوست بشه .وقتی گاز میگیره دستشو یهو عقب نکشه که براش سرگرمی بشه ...
دوست عزیز برای کمک میگم اینکه اینکار باعث بشه پرنده هیچوقت پرکن نشه کاملا غلط هست . این میتونه کمکی باشه تا پرنده یکی از هزاران شرایطی که باعث پرکنی میشه رو از بین ببره .
اما درباره مصرفش برای کاسکو اطلاع ندارم ولی برای ماکائو یادمه شخصی گفته بود که خوده گل (فقط قسمت گل برگ هارو ) توی ظرف غذا بذاریم ولی از این هم مطمین نیستم و نظری ندارم .
ببینید دوستان چی میگن .
موفق باشید
سلام. دوستان من هتوز با مشکل حرف زدن کاسکوم درگیرم.حرف میزنه، یه کلمه رو خیلی واضح و قشنگ تکرار میکنه ولی فقط یک یا دو بار.....ديگه اصلا تکرارش نمیکنه.من خودمو کشتم از بس گفتم سلام ولی فقط یه بار حدود یک ماه پیش گفت سلام دیگه اصلا تکرار نکرد.حالا یه چیزی تو مایه های خوبی مامان رو میگه:confused:.راستی این کاسکوی من عاشق لوبیا سبز:eek: هست.بهش بدم؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)