دوست عزیز شما پرهشو کوتاه کردید .... عروسا وقتی پرهاشونو کوتاه میکنی دو سه روز تو لکنکسی نبود جواب ما تازه وارد ها را بده
میدونم شاید سوالاتم برای شما عزیزان تکراری باشه ولی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من دو روز پیش یه عروس هلندی نر طوسی خریدم که طبق گقته فروشنده از یکسال کمتر داره و امروز پر هاش را کوتاه کردم
1 حالا هیچ کاری نمی کنه حتی جیغی هم که میزد دیگه نمی زنه آیا عادی هست یا خیر و چی کار کنم با این مشکل ؟
2 آیا در این سن امکان دستی شدن وجود داره یا نه ؟
اگه نکته ای هست که باید توجه کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
باسپاس
دوست عزیز اصل شاه دم ها هستن اونا چه رنگی اند؟؟؟؟
نر من هم یک پر زرد داره که خط های افقی مشکی داره اما سطح زیرین دمش مشکی و تخته
جوابتون رو چندتا پست بالاتر دادم صفحه قبلکسی نبود جواب ما تازه وارد ها را بده
میدونم شاید سوالاتم برای شما عزیزان تکراری باشه ولی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من دو روز پیش یه عروس هلندی نر طوسی خریدم که طبق گقته فروشنده از یکسال کمتر داره و امروز پر هاش را کوتاه کردم
1 حالا هیچ کاری نمی کنه حتی جیغی هم که میزد دیگه نمی زنه آیا عادی هست یا خیر و چی کار کنم با این مشکل ؟
2 آیا در این سن امکان دستی شدن وجود داره یا نه ؟
اگه نکته ای هست که باید توجه کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
این ماده ی من چند ماهس دوستان
تازه گرفتمش
با تجربه ها نظر بدن
![]()
میشه در باره ی عکسی که گذاشتم نظرتونو بگین؟
سلام دوستان عزیز.صبحتون بخیر و شادی.دوستان 1 سوال عروس هام 4 عدد تخم گذاشتن و اولین تخم رو در تاریخ 22 بهمن گذاشتن یعنی باید دیروز یا امروز یکی از تخم ها باز می شدن ولی از وقتی که تخم گذاشتن اصلا لونه رو ترک نکردن و همیشه جفتشون داخل لونه هستن و وقتی یکی واسه غذا خوردن میاد بیرون حتما یکی دیگه داخل هستش و من نمی تونم نگاه کنم و این کار رو هم نمی کنم چون می ترسم بهشون استرس وارد شه.به فرض اینکه تخم ها باز شدن تخم مرغ براشون گذاشتم ولی اصلا طرفش هم نمی رن و نمی خورن.3 تا دونه تخمه رو تخم مرغ ها گذاشتم گفتم شاید به همین هوا بخورن ولی فقط تخمه ها رو خوردن.از کجا بفهم تخم ها باز شدن؟و جایگزین تخم مرغ چیزه دیگه ای نیست؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.