عکس واضح از عروسها
ماده جوان است یا پیر؟
یه مورد دیگه هم هست اونم اینه که خاکستری نره اما چرا 2تا از پرهای دم خط داره و زیر بالها نقطه نقطه ی زرد داره؟
![]()
عکس واضح از عروسها
ماده جوان است یا پیر؟
یه مورد دیگه هم هست اونم اینه که خاکستری نره اما چرا 2تا از پرهای دم خط داره و زیر بالها نقطه نقطه ی زرد داره؟
![]()
سلامسلام به همه اساتید
میدونم شاید سوالاتم برای شما عزیزان تکراری باشه ولی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من دو روز پیش یه عروس هلندی نر طوسی خریدم که طبق گقته فروشنده از یکسال کمتر داره و امروز پر هاش را کوتاه کردم
1 حالا هیچ کاری نمی کنه حتی جیغی هم که میزد دیگه نمی زنه آیا عادی هست یا خیر و چی کار کنم با این مشکل ؟
2 آیا در این سن امکان دستی شدن وجود داره یا نه ؟
اگه نکته ای هست که باید توجه کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
تا چند روز این رفتار طبیعیه و بخاطر جابه جایی هست
دستی شدن احتمالش زیاد نیست ولی شاید هم شد با تمرین درست
نکته اینه که بهتر بود یک پرنده با سن دو سه ماه میخریدید اگر برا اموزش و دستی شدن میخواید
سلام
اگه افتادگیش زیاد نسیت و میتونه بالشو تکون بده فکر نمیکنم به دامپزشک نیاز باشه احتمالن ترسیده و خودشو به قفس زده
پرنده نر تازه بالغ شده و تا چند وقت دیگر پرهای زمان جوجگی اش میریزد.
ماده خیلی جوان به نظرم نمیرسد و سنش بیشتر از نر هست (با توجه به عکس).الان در حال پرریزی هست پرهایش خیلی مرتب نیست ؟
به نظر من جفتشون بالغن
خط دار بودن زیر دم نر 2 دلیل داره تازه بالغ شده و تو پر ریزی هست یا اینکه کلن همینطوری شده ولی مورد اوله فکر کنم
ممنون
ماده پیره یا جوانه؟
پرهای ماده خیلی زیاده کف قفس
پرهای نر هم دیده میشد کف قفس اما 2روزه دیگه ندیدم پری از نر کف قفس باشه
البته اینم بگه معلومه که پرهاشون مرتب نیست
کسی نبود جواب ما تازه وارد ها را بده
من دو روز پیش یه عروس هلندی نر طوسی خریدم که طبق گقته فروشنده از یکسال کمتر داره و امروز پر هاش را کوتاه کردم
1 حالا هیچ کاری نمی کنه حتی جیغی هم که میزد دیگه نمی زنه آیا عادی هست یا خیر و چی کار کنم با این مشکل ؟
پس اگر ماده در حال پرریزی هست و این نامرتب بودن پرها به همین خاطر است سنش زیاد نیست (معمولا در این دوران ظاهر آشفته ای پیدا می کنند)همان طور که کاربر محترم abolfazl هم گفتند .
سلام
عروس نر من دو روز هست که اصلا آواز نمیخونه!
4-5 ماه سن داره و هیچ تغییری تو قفس و غذاش ندادم!
دلیلش چی میتونه باشه؟
اگر از پرنده عکس بگذارید بهتر هست.کسی نبود جواب ما تازه وارد ها را بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.