سلام میخواستم یه راهنمایی در مورد سایز کردن دیسکس برای اولین تجربه دیسکس بفرمایین.
تانک من 140*40*55 میباشد به نظر شما چند تا دیسکس و در چه سایزی باید تهیه شود ؟
در ضمن من نزاد پیزن و پوست ماری رو خیلی دوست دارم مخصوصا سفید با خالهای قرمز از نظر نگهداری تو چه سطحی هستن؟
از کجا دیسکس ها تهیه بشن که مطمئن باشن وقیمت مناسب؟
تانک من اور فلو وسامپ هم داره به نظر شما سامپ رو در مورد سایز کردن راه بندازم یا روش دائمی سیفون و انتخاب کنم؟ تانک در پاسیو هست و راه سیفونش راحته .شیر آب هم نزدیکشه. اما خب بازم تانک تو خونست.
با توجه به ابعاد تانک شما ظرفیت لیتراژ 308 لیتر میشه که ظرفیت آبیگیری 290 تا 300 لیتر رو خواهید داشت که اگه بخواهید در همین تانک ماهی رو سایز کنید بین 8 تا 10 دیسکس با فیلتراسیون مناسب شرایط مطلوبی خواهد بود-اگر تازه کار هستید بنده سایز 2.5 تا 3 اینچ رو پیشنهاد می کنم
تمامی نژادهای دیسکس از نظر سطح نگهداری تقریباً در یک رنج هستند و نمیشه کاملا نظر داد که مثلا این نژاد تو بیماری مقاومه و .... هر چند در بیماری مثل پلیگ و ترشح موکوس در خصوص نژادهای خاصی مسائلی وجود دارد اما بطور کلی سطح نگهداری کلیه دیسکس ها یکسان هستند بجز نژادهای وحشی
دیسکس ها رو می تونید از جاهای مختلفی مثل نواب و ... تهیه کنید اما ابتدا پیشنهاد اینه که بتونید دیسکس های سالم خریداری کنید می تونید تاپیک
http://www.parsipet.ir/thread17396.html و http://www.parsipet.ir/thread11368.html را مطالعه کنید.
سامپ رو داشته باشید اما سیفونهای روزانه یا یکروز در میان رو باید داشته باشید حتی با وجود سامپ برای رشد و سلامت بیشتر دیسکساتون چون سامپ میتونه تصفیه بیولوژیکی و مکانیکی رو انجام بده (برای متعادل بودن اکو سیستم آب و تانک) و آب تازه منبع مغذی از املاحی مانند ید،سدیم،پتاسیم ،برم و .... برای رشد دیسکس های شما هستند.
سلام
نمیدونم خوشبختانه یا بدبختانه موقعی که میخواستم سیفون 80% انجام بدم دو تا از دیسکس هام توی تانک اصلی روی دیوار پشت تانک تخم ریزی کردن
حالا من کلی آب برای سیفون دارم و اینکه دلمم نمیاد سیفون کنم
خواهشن راهنمایی کنید اساتید راستش امیدی به هچ شدن تخم ها تو تانک اصلی که ندارم حالا موندم سیفون کنم یا نکنم![]()
سلام . من پیشنهاد می کنم یک روز تحمل کنید بعد سیفون کنید . احتمال هچ شدن بسیار بسیار پایین هست ولی حداقل می فهمید که جفت هاتون چه رفتاری دارند آیا رغبت به نگهداری دارند ؟ تخم ها اسپرم داشتند یا نه و کلی مقوله دیگر. در اغلب حالتها خود ماهیهای مولد تخم ها رو به دلیل استرس و یا مرغوب نبودن و یا قارچ زدن می خورند .
سلام دوستان .. یکی از دیسکسام که چند وقت پیش انگل روده ای گرفته بود و در همان مراحل ابتدایی درمان شد .. الآن یه هفته است که از درمانش گذشته و هنوز چیزی نمیخوره . شرایطش خوبه نه مدفوع سفید کشدار داره نه گوشیه گیره و سرحال هم هست فقط غذا نمیخوره . کرم منجمد هم امتحان کردم ولی نخورد آرتمیا زنده هنوز پیدا نکردم تا امتحان کنم . دوستان چی پیشنهاد میکنند ؟ با تشکر
بهتر نیست با یه شیشه رنگی، از هم جداشون کنین که جفت اول ، جفت دیگه رو نبینه؟خلاصه ما کلی ناراحتیم که این دعوا ها ادامه داشته باشه
البته فکر کنم مجبورین، فیلتر رو حذف و به جاش پمپ اسفنجی بذارین و هر روز سیفون داشته باشین یا Sera Toxivec بخرین که آلودگی های آب حذف بشه.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)