سلام
سرامیک خوب یه لیترحجمش برای 200 لیتره
ولی این ریخته ها به نظر من یه کیلو کفایت میکنه و بیوبال اگه اورفلو دارید داخلش رو پر کنید و اگه میخواهید داخل سامپ بزارید فایده نداره چون بیوبال باید در محل تر و خشک باشه
send by tapatalk
سلام اقای نوروزی خسته نباشید تانک من سامپ داخلی یعنی از کنار اکواریوم مقداری رو برای سامپ جدا کردم که که طبق گفته شما بیوبال بدرد سامپ من نمیخوره جاشو باچی پرکنم فعلا فقط 1کیلو سرامیک بیشتر ندارم و1خونه خالی توسامپ نظرتون چیه
سلام
شرکت ایستا مدیا فله ای داره قیمتش هم مناسب هستش مثله میکرومک جی بی ال هستش آقای مرادی داره با ایشون تماس بگیرید
send by tapatalk
آره میشه فرقی نداره تو هر تانکی میشه از سامپ داخلی استفاده کرد و استفاده از اون به نظر من از سامپ راحت تره چون نه فیتینگ داره ونه درسر لوله کشی و آب چک و نه سر و صدای سامپ رو داره ولی در آب شور دیگه جایی برای رف و آی تی اس ندارید
همونطوریکه در پست بالا نوشتم تانک گیاهی خودم 270 لیتره که یامپ داخلی داره
send by tapatalk
طرح اول اگه میخواهید آب از زیر رف رد بشه که اونجا کم کم جرم میگیره و نمیشه تمییزش کرد
طرح دوم هم چون رف باید جریان کمی داشته باشه و بهتره که تمام جریان ازش رد نشه تا بهترین نتیجه رو داشته باشه
بهترین حالت این هستش که رف بعد سامپ باشه و به وسیله یه واتر پمپ کوچیک آب از بعد مدیا داخل رف هدایت بشه
این طرح رو هم الان کشیدم و از نگاه از بالاست (پلان)
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.