سلام دوستان فیتینگ من 1 اینچی هستش (2.5سانت )سوراخ کف تانکم رو باید چه اندازه سوراخ کنم؟
با توجه به این که سوراخ فیتینگ 1 اینچ هست ولی با رزوه هاش تقریبا میشه 3 سانت و 2 میل.....
اینم عکس اولی از سمت چپ
![]()
سلام دوستان فیتینگ من 1 اینچی هستش (2.5سانت )سوراخ کف تانکم رو باید چه اندازه سوراخ کنم؟
با توجه به این که سوراخ فیتینگ 1 اینچ هست ولی با رزوه هاش تقریبا میشه 3 سانت و 2 میل.....
اینم عکس اولی از سمت چپ
![]()
شما خودتون می خواین سوراخ کنین؟ مته گرد بر شیشه رو دارین؟ قطعا باید به اندازه قطر خارجی سوراخ کنین اگه دقیق اندازش بشه که عالیه اگه لگ انداخت با چسب آکواریوم باید آب بندی کنین!
با سلام خدمت دوستان.آقا من ميخوام سر راه آب رفت و برگشت به سامپ شير بذارم.لوله هاى كه ميخوام استفاده كنم از جنس پى وى سى هستش بايد چه نوع شيرى بخرم؟
ممنون
نه خودم مته اش رو ندارم میخوام بدم بیرون سوراخ کنه میترسم گشاد تر بشه سوراخ باید یک و یک دوم باشه فکر کنم
انواع شیر آلات اتصالات پی وی سی هستش فقط شیری استفاده کنین که داخلش از فلز استفاده نشده باشه و البته سر راه پمپ شیر نزارین به پمپ آسیب میزنه فقط برا ورودی به سامپ شیر بزارین!
مشکلی نیست فیتینگ و بهش نشون بدین خودش به اندازه در میاره در هر صورت دورشم باید خوب آب بندی کنین!
دوستانه نمیدونم چرا شوری سنجم بالا نمیره.یه حمام درست کردم واسه خارج کردن موجودان راک .اما نمیدونم شوری خیلی بالاس که بالا نمیره یا مشکل از شوری سنجه.روی 25 یعنی کف چسبیده.با آب شورم شستم بازم فرقی نکرد.آب شهری هم تست کردم بالا نرفت؟!![]()
با سلام خدمت دوستان.آقا شیر برای لوله 50 پی وی سی باید از کجا (مشهد)تهیه کنم؟و لوله 35 و 50 باید از کجا بگیرم؟(پی وی سی)
سلام
مرکز لوازم بهداشتی چهارراه ابوطالب به سمت حرم مطهر هستش و شیرهای pvc رو سمت راست دارن ، لوله هم همونجا دارن
لوله هم 35 نداریم سایز اولش 25 بعدش 32 بعدش 40 بعدش 50
با سلام برای اکواریوم 110لیتری چقدر سرامیک وچند عدد بیوبال لازمه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.