برای تشکر کردن از دکمه Thanks استفاده کنید!
برای تشکر کردن از دکمه Thanks استفاده کنید!
سلام
کاسکو ی من بعد از ظهر در حین سوت زدن وسطه سوتاش یهو گفت الووووو
باز میگه؟
همین کلمرو باهاش تکرار کنم؟
خوشحالم دوست عزیز . بله باهاش تکرار کنید . تا کاملا واضح بشه باهاش همون رو تکرار کنید . اگر میخوایید سره موقع هرجی شما میگید رو تکرار کنه باید وقتی براش تکرار کردید و اون هم با شما تکرار کرد بهش جایزه بدید . وگر نه هربار وقتی تکرار کرد بهش جایزه بدید تا تشویق بشه . موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام من نمیدونم این سایت نبود چیکار میکردم d:
اگه ممکنه یه توضیحی بدین تخم مرغ ابپز رو چجوری بدیم کاسکو با سفیده و رزده همراه با پوست ؟ یا پوست خالی؟ از هرکی پرسیدم یه جوابی داده میخواستم بدونم درستش کدومه؟ مرسی
سلام دوست عزیز .هدف این سایت همینه . هرکی یه جواب داده ؟
از دادن زرده بدلیل چربی بسیار بالا خود داری کنید حتما و به شدت . فقط سفیده و پوسته تخمه مرغ اون هم 2 هفته یکبار تا کلسیم بدنش تامین بشه ولی یادتون نره سبزیجات داری کلسیم هم استفاده کنید . گاهی پوسته تخم مرغ رو در اختیارش بذارید مقداری یا سفیده تخمه مرغ رو به مقدار کم در اختیارش بذارید . مثل نصف یا یک چهارم سفیده تخمه مرغ . یادتون نره هیچگونه ادویه و مواد افزودنی نداشته باشه . مخصوصا نمک که واقعا خطرناکه .
موفق باشید
چشم ممنون . راستی کاسکوم امروز که رو دستم بود مایع شفاف رنگی مثل اب رو بالا اورد مشکلی واسش پیش اومده یا طبیعیه؟ سر حاله در واقع علایم مریضی هم ندیدم الانم مشغول خوردنه. تو بعضی سایتها خوندنم دادن نان سبوس دار یا تست اشکالی نداره خواستم بدونم همینطوره؟ هرچند تا وقتی از چیزی مطمن نشدم به کاسکوم نمیدم
گاهی کاسکو ها برای ابراز علاقه اینکارو میکنن که خب براشون خوب نیست که شمارو جفت خودشون بدونن و برای ابراز علاقه اینکارو بکنن . بهتره سرش رو گرم کنید که اینکارو نکنه . کاسکوی منم یه مدت اینجوری بود که الان ترک کرده . بله دادن نان سبوس به مقدار کم و بهتره روش عسل زده بشه و بهش داده بشه تا خاصیتش هم بیشتر بشه .
موفق باشید
یادم رفت این سوال رو بپرسم دیشب کاسکوم یه پر کوچولو از ناحیه دم که قرمز بود دیدم جدا کرده و داره باهاش بازی میکنی ممکنه شروع پرکنی باشه؟ با اینکه هم از قفس میارمش بیرون هم اسباب بازی در اختیارش گذاشتم![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)