خواهش میکنمممنون از شما
کل سیستم ۴ ماه نشده که شروع به کار کرده و البته نور فعلی فقط ۲ هفته هست که راه اندازی شده
فعلا منتظرم رفریجیوم جون بگیره تا زحمت اون فسفات و نیترات رو بکشه
پدها رو ماهیانه عوض کنم؟! من هر ۳ روز که میشورم پد قهوه ای هست اگر بزارم برای یکماه چیزی از رنگ
سفید پدها نمیمونه
قرار نیست که همیشه پد ها از سفیدی برق بزنن فقط همین که مانع ورود آشغال و ذرات به بقیه خونه ها بشن کافیه حالا اگه حساس هستین میتونین زود تر بشورین از پد jbl هم استفاده کنین هیلی بهتره قدرت جذبش خیلی بالا تره.
سلام دوستان
تو پست 137 پنجمین عکس از بالا واقعا ماهی زیبایی هست
اسمش چیه؟
سلامممنون از شما
کل سیستم ۴ ماه نشده که شروع به کار کرده و البته نور فعلی فقط ۲ هفته هست که راه اندازی شده
فعلا منتظرم رفریجیوم جون بگیره تا زحمت اون فسفات و نیترات رو بکشه
پدها رو ماهیانه عوض کنم؟! من هر ۳ روز که میشورم پد قهوه ای هست اگر بزارم برای یکماه چیزی از رنگ
سفید پدها نمیمونه
به نظرمن پدها باید هفته به هفته شسته شن و یا تعوض بشن چون میشه محلی برای رشد عوامل بیماری
سلام
این ماهی از خانواده راسها هستش و اسم اینگلیسیش اینه Twin Spot Wrasse (راس دونقطه ای ) ریف سیف نیست و بدرد آکواریوم ریف نمیخوره
با نظر شما در مورد پدها موافقم
ولی در مورد اون راس باید بگم که ریف سیف هست(یا با احتیاط)
Twin Spot Coris Wrasse Juvenile
البته یک مشکل کوچولو وجود داره و اون اینکه شکارچی ماهری هست و اگر بتونه هرمیت و میگوها رو شکار میکنه
موقع خرید یک سایز بزرگش توی تانک پر از ریف فروشنده بود
راس ها معمولا با کرمهای لوله ای مشکل دارن و با بقیه ریفها کاری ندارن به همین علت میگن با احتیاط و در بعضی سایتها نوشته غیر ریف سیف
رفتار همه ماهیهای یک خانواده مثل هم نیست و نمیشه گفت در آکواریوم دوستم کار نداشت پس تو آکواریوم من هم با ریفها کار نداره!
send by tapatalk
خوب سیستم کنترل سطح آب رو قرار دادم تا از دردسر
کم شدن آب خلاص بشم فعلا که خوب کار کرده
تازه واردهای آک
به دلیل ایجاد سیانو باکتر کل رف رو تمیز کردم
![]()
سلام
آکواریوم زیباییدارید
دستگاه کنترل سطح خوب بوده برای شما؟
راضی کننده هست؟
راستی اون ستاره ریف سیف نیستا!!!مثل چیپس نوشجان می کنه ریفهارو!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.