این هم از سیستم نور
این هم از عملکرد نور
به نظر شما نسبت به نور قبلی بهتر شده؟
این هم از سیستم نور
این هم از عملکرد نور
به نظر شما نسبت به نور قبلی بهتر شده؟
مبارک باشه. از نظر زیبایی ، خیلی زیبا تر شده. مشخصال ای ای دی ها ، قیمت و برندش رو هم اگه بگید ممنون میشیم
خیلی ممنون
امیدوارم از نظر کارایی هم مناسب باشه
مشخصات led :
led های 1 وات آبی سئول 4000 تومن (50 عدد)
led های 1 وات سفید 14000 کلوین 4000 تومن (42 عدد)
led های 1 وات سفید 20000 کلوین 3000 تومن (30 عدد)
led های 1 وات قرمز و زرد سئول 4000 تومن (4 عدد قرمز، 2 عدد زرد)
led های 1 وات سبز سئول 5800 تومن (4 عدد)
led های 1 وات uv 5000 تومن (4 عدد)
led های 3 وات سفید سئول 5000 تومن (15 عدد)
led های 3 وات آبی و سفید کری 14000 تومن (28 عدد آبی، 10 عدد سفید)
یک مشت درایور و لنز و کلید و سیم هم بود
با سلام خدمت شما
نور ال ای دی قدرت نفوذ بیشتری توی آب داره و از روی عکسها تون هم مشخص هست که نور قبلی کیفیت خوبی نداره .
اگه ال ای دیها اصلی باشه مطمئن باشید که شاهد اتفاقات خوبی خواهید بود .
البته ال ای دیها بعد از مدتی باعث به وجود اومدن جلبک میشن که اون هم پس از مدتی از بین خواهند رفت و جای نگرانی نیست .تجربه شخصی
به نظر من اون مرجان همر و شقایق بابل هم زیر نور خوب خودشون رو باز کردن و ماشرومها هم باتوجه به مقایسه عکس قبلی و عکسهای جدید میبینید که خودشون رو بهتر باز کردن منهم زمانی که از نور قبلی استفاده میکردم ماشرومها برای کسب نور بیشتر خودشون رومیکشیدن در صورتیکه از روز استفاده از ال ای دی به دلیل نفوذ بیشتر نور توی آب دیگه خودشون رو نمیکشن و بیشتر باز میشن و از نظر رنگ هم رنگشون بهتر و پر رنگتر شده .
خلاصه باید عرض کنم که در ظاهر عکسها همه چیز خوبه ولی باز هم باید صبر کنید تا نتیجه بهتر رو ببینید.
چیدمان جدید سنگها و آخرین وضعیت موجودات
کسی میدونه این دونه های سفید روی ماشروم ها چی هست؟
![]()
با این دیاتوم چی کار کنم؟ هر روز روی شیشه ایجاد میشه و برس میکشم روشی برای حذفش نیست؟
پدها رو هر 3 روز یکبار تمیز میکنم
تست دیشب نیترات بین 5 تا 10 بود فسفات هم بین 0.25 تا 0.5
سلام عکسای زیبایی گزاشتین لذت بردیم.
اوایل راه اندازی طبیعیه دیاتوم اما اگه زمان زیادی هست احتمالا به خاطر فسفات و سختی بالاس(فسفات 0.5 تقریبا زیاده اما بحرانی نیست) و البته نیترات هم موثره! باید دلیلشو پیدا کنین و عاملش رو حذف کنین!
پد ها رو هم نمی خواد انقدر زود به زود تمبز کنین من که کلا عوض میکنم اما اگه می خواین تمیز کنین ماهی یه بار کافیه
ممنون از شما
کل سیستم ۴ ماه نشده که شروع به کار کرده و البته نور فعلی فقط ۲ هفته هست که راه اندازی شده
فعلا منتظرم رفریجیوم جون بگیره تا زحمت اون فسفات و نیترات رو بکشه
پدها رو ماهیانه عوض کنم؟! من هر ۳ روز که میشورم پد قهوه ای هست اگر بزارم برای یکماه چیزی از رنگ
سفید پدها نمیمونه![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)