سلام من یه خوکچه هندی دارم که از وقتی به دنیا اومده مونده زیره مامانش پاش یه جورایی شل میزنه وقتی راه میره میخواستم بدونم راهی هست که درمان بشه ؟؟؟اگه هست چه راهی؟؟؟
![]()
سلام من یه خوکچه هندی دارم که از وقتی به دنیا اومده مونده زیره مامانش پاش یه جورایی شل میزنه وقتی راه میره میخواستم بدونم راهی هست که درمان بشه ؟؟؟اگه هست چه راهی؟؟؟
![]()
با سلام
من ۲ تا مشکل دارم:
۱: ۲ تا بچهگربهچندهفته ایهستند که مهمان پله فرار ما هستند(یعنی خونگی نیستند) و من روزی ۲ نوبت بهشون غذا می دمگربه
امروز پسرمون رو که دیدم چندتا عطسه کرد و چشم سمت راستش کوچکتر از سمت چپ شده(البته به صورت عادی هم اندازست ولی وقتی میو می کنه و دهنش رو باز می کنه یا حتی با دقت نگاه می کنه)
من تا حالانداشتم نمی دونم این طبیعیه یا مریض شده و باید ببرمش دکتر
۲:یه شاه طوطی دارم که هم منقارش پوست پوست شده و هم بعد از پرریزی پرهای دور گردنش و تیغه سینه اش در نیومده بعضی از دوستان گفتند که کمبود کلسیم داره میوه خیلی خوب می خوره (ولی تازگی میوه که زیاد می خوره اسهال میشه) حبوبات هم می خوره و آجیل (غیر بادام زمینی) و تخمه (نه زیاد) ولی قطره مولتی ویتامین که تو آبش میریزم لب نمیزنه تازگی ها میریزم روی سیب بهش میدم
در طول روز کم پیش میاد تنها باشه ولی روی دست نمیاد ولی میزاره نازش کنیم (یعنی خیلی هم رام نیست)نمی دونم چرا به این حالت در اومده
لطفا راهنماییم کنید
سپاس فراوان
![]()
سلام.خانم من فکر میکنم شاطوطی شما با این پرها پرکن شده باشه.بهتره ادامه ی بحثتون رو توی این تاپیکپرسش و پاسخ درباره شاه طوطی مطرح کنید تا دوستان دیگه هم ببینن و نظر بدن.چون این بخش برای دامپزشک هست و کمتر مراجعه میشه بهش ممکنه پستتون مدت زیادی دیده نشه.
سلام
من دوتا خوکچه دارم از دیروز بی حالن
الانم یکیشون عطسه میکنه یکی هم چشمش نیمه باز شده کنار چشمش یه چیزی جمع شده مثل وقتی که ادم سرما میخوره
چیکار کنم؟
شماره یه دامپزشک میشه بهم بدید؟
کاری میتونم خودم انجام بدم؟
خواهشن سریعتر جوابمو بدید
این قسمت رو ببینید دامپزشکای زیادی معرفی شدن
http://www.parsipet.ir/forum758.html
ویرایش توسط nafiseh65 : 30th December 2013 در ساعت 11:09 PM
سلام
من یه مرغ مینا دارم حدودا 2 سال و نیمشه الان 3 روزه حالش خوب نیست. ازهال داره بی حال شده حرف نمیزنه همش هم اب میخوره.امروز بردمش پیش دامپزشک گفت شاید ویروس گرفته باشه .دونوع قرص داد که اسمشو نمیدونم یکیشو گفت تو اب حل کنم براش بزارم یکیشو هم گفت بندازم تو حلقش ولی هر کاری کردم نخورد . دامپزشک گفت اثر این قرص تا 48 ساعت مشخص میشه .اگه بهتر بشه که زنده میمونه اما اگه بهتر نشه ممکنه خوب نشه. خواستم ببینم مگه ویروس تو پرنده ها درمان نداره؟
نمونه برداری نکرد ولی با چراغ قوه نگاه کرد . بعد گفت یکم هم تب داره مرغ مینا
همش چرت میزنه.چیکارش کنم خیلی نگرانشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمکم کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)