سلام عکس واضح نیست .من با نظر خانم شیکرا کاملا موافقم.
نه .بیرون نیار اسباب بازی هاشو .داره باهاشون دعوا می گیره .اتفاقا خیلی هم خوبه .اگه اسباب بازی نباشه عصبانیتشو سر پراش یا دمش خالی میکنه . آهنگ رو هم کم کن .فکر کنم گفته بودی جاشو تغییر دادی بردی یه اتاقه دیگه :smile (41):.باز هم کنار کامپیوترت گذاشتیش؟ولی دعواش ربطی نداره به آهنگی که گذاشتی .در کل می گم کمش کن .
خیلی این دعواهاشون رو دوست دارم .طوطیه من عادت داره با غذاهاشم کلی دعوا میگیره و منم تشویقش می کنم .:smile (83):
نگران نباش :smile (275):
جاشو عوض کردم ولی نمیتونستم برم اون اتاق مجبور شدم بیارمش پیش خودم و راستی وقتی شبها دستمو میزارم تو قفسش خیلی کمتر قار میکشه به زودی میتونم بیارمش بیرون؟؟؟؟
پرهای کرکی از همه طوطی ها میریزه فکر کنم طبیعی است طوطیهای پرکن عموما پرهای سفت و ساقه دار را می کنن یا می جون ..
حرکت تمیز کردن دم و شاهپرها معمولا در طوطی ها سریع تر است منتها در طوطی های پرکن کمی حالت عصبی تر داره ... همانطور که سایر دوستان هم به شما گفتند اگر وقتی داره سریع این کار را انجام میده پری را نکنه اشکال نداره در ضمن شماهم نمی تونی کاری کنی یعنی تا وقتی که پرکنی اش خوب نشه این حالتی که کمی عصبی است وجود داره
شهرزاد جان و سپیده جان راهنمایی تون کردن
فکر کنم برای بیرون آوردن هنوز زوده
به هر حال طوطی پرکن هر پری را میتونه بکنه منتها بیشتر پرهای اصلی و ساقه دار را می کنه اون پرهای کرکی که درواقع جز لایه زیرین پرهاست همیشه در طوطی های سالم هم میریزه بنابراین شما نمی تونی بب اطمینان بگی که کنده یا خودش افتاده مگر اینکه طوطی ر ا در حین ارتکاب جرم مشاهده کنی ( ببینی که داره می کنه )
شما تا می تونی سرگرمش کن :smile (129):
امیدوارم خوب بشه :smile (204):
سلام دوستان عزیز و با تشکر از راهنمایی هاتون جمعه این هفته عسل را حمام نبردم ، ولی بردمش توی اتاق که نور آفتاب می افتد یک ربع گذاشتم توی نور آفتاب (البته از پشت پنجره) ، تا عصری هم بهش پسته و گردو و بادم زمینی دادم شکر خدا همه را خورد و عصری یک دفعه مثل قبل شروع کرد به خواندن و شلوغ کردن البته یک مدت زمان کمی ، فکر می کنم حالش بهتر شده امیدوارم روند بهبودی باشه که طی می کنه . بازهم با تشکر از راهنمای شما
یک سوال داشتم می خواستم بدانم آیا سرما خوردگی بیماری واگیر از انسان به کاسکو هست یا نه ؟
و یک سوال دیگه اگر کسی را که کاسکو بهش وابسته شده و بقول معروف بعنوان جفت انتخابش کرده بیمار بشه و آه و ناله کند روی رفتار و روحیه کاسکو تاثیر داره ؟
سلام
شهرزاد جان من شنیدم شما به کاسکوتو ن چای شیرین و ÷ااستیل میدید آیا اینا برای ÷رندتون مشکلی ایجاد نمکنه.
من یه بار امتحان کردم اما کاسکوم ترسید و نخورد .چیکار باید کنم تا بخوره؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)