ممنون
یعنی هیچ کار نمیشه کرد که از بین بره این پرز
اخه یه نفر برای من گفت که جوش شیرین بریزم تو اب بعد تو اب بره اینا کم کم خوب میشه ؟
ممنون
یعنی هیچ کار نمیشه کرد که از بین بره این پرز
اخه یه نفر برای من گفت که جوش شیرین بریزم تو اب بعد تو اب بره اینا کم کم خوب میشه ؟
سلام مجدد
چند تا سوال ديگه داشتم اگه ممكنه :
كاسكو ي من با اينكه حمامش ميكنم ( ١٠ روزي يه بار ! ) ولي نميدونم چرا اينقدر سرش رو ميخارونه و يه چيزايي مثل شوره داره ! يكي از دوستان گفت به پاشو سرش روغن زيتون بزنم ! مشكلي نداره !!؟
من كف دريا گذاشتم توي قفسش ولي نزديكش نميره و حتي ازش ميترسه ! راستي دوستم گفته علاوه بر كف دريا سنگ پا هم بزارم توي قفسش كه نوكش بزنه و نوكش تيز نشه !؟
غذاي خارجي هم شما ميديد بهش مثل محصولات nutri birth و versel-laga ؟!
Sent from my i5
با سلام خدمت مدیران می خواستم بپرسم معمولا طوطی در هر وعده غذایی چند عدد تخمه می خوره مثله نهار یا شام؟ دومین سوالم اینه که نخود و عدس و ماش پخته به طور کلی میشه جایگذین غذای اصلی کاسکو کرد یا باید حتما تخمه در کنارش باشه؟ ممنون
ترس از کف دریا کم کم از بین میره بزارید تو قفس بمونه
سنگ پا همنیازی نیست،سنگ پا رو معمولا برای مینا میزارند که نوکبزنه نوکش زیادی رشد نکنه ولی برای طوطی کاربرد نداره
نمیشه گفت چند عدد تخمه میخوره،ططی ها مثل ما وعده ای غذا نمیخورند،هر وقت دلشون بخواد چند تا تخمه میشکنن
میوه و سبزیجات برای طوطی های باید هر روزداده بشه ولی در کنارش روزی چند عدد تخمه هم عالیه چون تخمه پروتنین داره که میوه ها ندارن
سنگ پارو فراموش کنید کلا برای کاسکو طوطی ها از همون کف دریا یا بلوک های معدنی استفاده میکنند
کاسکوها پرنده های حساسی هستن و از چیزهای جدید میترسن باشد اول بهش معرفی میکردین و چند روزی بیرون و دور از قفس ولی در دیدش قرار میدادید تا بهش عادت کنه و به مرور نزدیک قفس میکردید و بعد از اینکه ترسش کاملا ریخت به داخل قفس منتل میکردید
اگر کاسکوی شما تو مغازه فقط تخمه میخورده باید به مرور کم بشه و میوه ها جایگزینش بشن
در طول روز نهایت یک مشت کوچک تخمه کافیه برای کاسکو
حبوبات رو هم نباید به طور روزانه بدید. هفته ای یک یا دوبار کافیه
غذای اصلی کاسکو باید میوه ها و پلت های مخصوص باشه
سلام دوستان راجب کدو باید یهشون خام بدیم یا ابپز ؟ مقدار و دفعاتش هم بگین ممنون میشم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)