سلام
همینطور که مدیر انجمن گفتند تخمهای سری اول در قناری زیاد اعتمادی به باز شدن اونها نیست و سن قناری و تغذیه دیگر عوامل لغ شدن تخمها میتونه باشه
برای نتیجه گیری در تخمهای بعدی از یک غذایی ویتامینه و دارای املاح معدنی و طبیعی برای قناریها استفاده کنید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
ممنونم اینکه به هم دون میدن نشونه جفت خوردن دیگه؟ البته نر 2سالشه عیب داره؟![]()
ممنون از شما بله یکی از نشانهای جفت خوردن در پرنده دون دادن به همدیگه است اگر ماده سری قبل تخم کرد با وجود اینکه به هر دلیلی تخمها باز نشده این موضوع یعنی اینکه پرندهای شما با هم مشکلی ندارند و با هم جفت خوردن و از اینکه پرنده نر 2 ساله هست عیب نداره
انشاالله این سری تمام تخمها تبدیل به جوجه میشه
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام دوستان من قناریامو جفت انداختم ساعت اول که انداختم نره سوار ماده شد .الان که چند روزیه میگذره براشون جا تخمی گذاشتم قناری ماده پنبه ها رو میبره میکنه تو جا ابی بعدش بعضی وقتا با قناری نره دعوا هم میکنه به نظر شما جفت خوردن؟
سلام
ماده پنبه رو با آب خیس میکنه که نرم بشه
با توضیحات شما مشخصه که جفت خوردن
سلام
دزست یک روز مانده به تخم گذاری سری دوم قناری ماده ،مجبور شدم قناری نر و جوجه را به علت اینکه ماده شدیدا جوجه را میزد و زخمی کرده بود جدا کنم. فردای روزی که جداشون کردم ماده اولین تخم را گذاشت. الان سوال بنده اینه که آیا جدا کردن نر از ماده باعث نیمشه که تخم ها پوچ بشن؟ (از یک هفته قبل مدام جفتگیری کرده بودند)
امروز هم ماده دومین تخم را گذاشت.
سوال بعدی اینکه جوجه تا چه زمانی باید با پدر نگهداری بشه؟ امروز بیست و دو روزش شده ولی هنوز توسط پدر تغذیه میشه
ممنون
سلام دوست عزیزسلام
دزست یک روز مانده به تخم گذاری سری دوم قناری ماده ،مجبور شدم قناری نر و جوجه را به علت اینکه ماده شدیدا جوجه را میزد و زخمی کرده بود جدا کنم. فردای روزی که جداشون کردم ماده اولین تخم را گذاشت. الان سوال بنده اینه که آیا جدا کردن نر از ماده باعث نیمشه که تخم ها پوچ بشن؟ (از یک هفته قبل مدام جفتگیری کرده بودند)
سوال بعدی اینکه جوجه تا چه زمانی باید با پدر نگهداری بشه؟ امروز بیست و دو روزش شده ولی هنوز توسط پدر تغذیه میشه
ممنون
مشکلی برای تخم ها پیش نمی آید .
معمولا همین کار را پرورش دهندگان انجام میدن.
بهش میگن لون دوم.
جوجه ها تا زمانی که لون دوم تخم ها تبدیل به جوجه نشده نزد پدرشون تغذیه بشن .
بعد که جوجه لون دوم متولد شد نر را به جمع ماده اضافه کنید برای کمک تغذیه جوجه ها .
نگران جوجه ها ی لون اول نباشد در این مدت دان خور میشن .
سلامسلام
ممنون
نیاز به جدا کردن نبود
شما باید یه نخ میبستین به میله ها که ماده سرگرم بشه و مقداری پنبه اضافی میذاشتین لای میله برای لونه سازی
معمولا نر تا تخم اخر باید کنار ماده باشه وقتی تخم های اصلی به چال منتقل شدند نر و جوجه ها به قفس کنار قفس ماده منتقل منتقل میشوند تا جوجه ها به تخم ها آسیب نرسونند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.