سلام
این خیلی خوبه ....معمولا صاحب طوطی خاکستری بهترین کسیه که می تونه تغییرات صدای طوطی اش را تشخیص بده اگر تشخیص دادید که این صدا با سایر صدا ها فرق داشته میشه گفت که داره سعی می کنه صداهایی را که شنیده تقلید کنه در مورد نحوه تمرین کردن باهاش سپیده جان کامل بهتون توضیح دادند من هم بخوام بگم تکراری میشه
امیدوارم یه روز بیای اینجا و بگی که طوطیت اولین کلمه را واضح گفته

.ولی روی دست آوردن وابسته کردن نیست سر خاروندن بیش از حد و بازی کردنه بیش از حد و بیرون از قفس بودن بیش از حد ... بده نه این:smile (22): .این یکی از مراحل رام کردنه .از اول هم همیشه گفتم بهت که عجله نکن و بذار کم کم بهت اعتماد کنه:smile (204): .پس از حرفم اینجوری برداشت نکن که مثلا می گم بزور بیارش رو دست یا دنبالش بیوفت :smile (268):با جوابایی که تا الان دادم فکر کنم متوجه شده باشی که من با این کار مخالفم . این روی دست آوردنم یکی از مراحلیه که باعث میشه طوطی به دستت اعتماد کنه .پس اگه بخوای روی دست آوردن رو یادش بدی خیلی زودتر به دستت اعتماد می کنه .با اینکار هم اصلا بهت وابسته نمیشه .اگه از اعضای دیگه ی خونوادتم غذا می گیره .اونا هم روی دست آوردن رو تمرین کنن باهاش .اینجوری دیگه نگران وابستگیش به شما نباش .می تونن بعد از اینکه تو روی دست آوردیش اینکارو انجام بدن .

.
بذار همونا رو قشنگ واسه خودش تجزیه وتحلیل کنه . بعد فردا دوباره شروع کن و اینکارو روز بعد چند بار ، هربار به مدت 5 یا 10 دقیقه انجام بده .واسه یادگیریش عجله نکن .بذار خودش با میل خودش پیش بره .تو هر بار که درست انجام میده جایزه فراموش نشه .این اصلی ترین چیزه که باید همیشه یادت باشه .