ماده مرغ عشق من دیگه واقعا اعصابم را خورد کرده.... نمی گذاره نر غذا بخوره!!!! یعنی یک مدت دیدم نرم کمی ضعیف شده دقت که کردم دیدم هر وقت می خواهد غذا بخوره ماده از بالا با جفت پا میره روی کمر نر و نر فرار می کند و وقتی ماده مشغول بازی با اسباب بازی ها هست این نر مظلوم و زن ذلیل یواشکی میره غذا می خوره و زود فرار می کنه...کلا مرغ ماده خیلی سر نر جیغ می کشه نمی دونم به خاطر اینکه سنش از نر بیشتر سرش شیره یا دلیل دیگری داره؟؟ چی کار کنم با این ماده عفریته؟؟؟ یک عجوبه ای هست که دومی نداره..![]()
صدای مرغ عشق و نر ماده با هم تفاوتی خاصی داره؟؟ چون من در مرغ عشق های نر و ماده ام از نظر صدا هیچ تفاوتی احساس نمی کنم؟؟؟؟ولی مثلا پرندگان دیگر مثل فنچ جنس نر چندین نوع صدا و آواز داره ولی ماده فنچ ها فقط میگ میگ می کنه....
سلام
صداي مرغ عشق نر و ماده هم خيلي متفاوته
مرغ ماده بيشتر جيغ ميزنه ولي مرغ عشق ماده ميخونه و صداهايي كه توليد ميكنه و به اصطلاح آوازي كه داره خيلي منتوع هستش. حتي جوجه هاي نابالغ نر هم كه در حال تمرين آواز خواني هستن صداي متنوع تري نسبت به ماده هاي بالغ دارن
فقط كافيه يه كم دقتتون رو بيشتر كنيد تا تفاوت صداي مرغ نر و ماده رو متوجه بشيد
سلام اين مرغ عشق پيشوني قرمز ها هنوز هم پيدا ميشن؟ نژاد خاصي هستن يا جهش رنگي دارن؟
سلام
من برای اولین بار 1 جفت مرغ عشق گرفتم. چند تا سوال دارم.
1- چه غذایی باید همیشه در اختیارشون باشه اگه مخلوطی از دانه هاست به چه نسبتی؟
2- لانه کی باید براشون گذاشته بشه؟
3- آیا مثل قناری باید از پنبه یا چیز مشابه استفاده کنم؟
4- دمای مناسب نگهداری؟
5- در هفته چند مرتبه میوه و سبزی بهشون بدم و از چه انواعی؟
سپاس.
سلام مبارک باشه
همیشه باید ارزن در اختیارشون باشه
لانه رو بعد از دیدن جفتگیریشون براشون باید بگذارید
داخل لانه هم معمولا چیزی نمیگذارن
دمای مناسب هم دمایی بین 25-28 هست دمای معمولی که خودتون توش راحتید
روزانه از میوه ها و سبزیهای مفید و مجاز باید استفاده بشه ولی لازم نیست همه رو در یک روز بدید بلکه به صورت چرخشی هر میوه ای که دارید میتونید بدید
برای آماده سازی جفت ولی باید خاصی در نظر بگیرید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)