تک هم میشه اما فکر کنم تا وقتی که یک ماده یا نر ببینه چون بعد میمونه بی قراری میکنه![]()
تک هم میشه اما فکر کنم تا وقتی که یک ماده یا نر ببینه چون بعد میمونه بی قراری میکنه![]()
سلام مرغ عشق نرم فرار کردمادش تازه سومین جوجه رو بدنیا آورده بود احتمال برگشت مرغ عشق نر وجود داره؟ ماده تنهایی میتونه جوجه ها رو نگه داره؟
سلام
بابت مرغ عشق نرتون واقعا متاسفم
احتمال برگشت مرغ عشق نر خيلي كمه. بهتره اميدي به برگشتش نداشته باشيد
ماده ميتونه به تنهايي جوجه ها رو بزرگ كنه ولي مطمئنن خيلي خيلي ضعيف ميشه
شما حتما بايد تو اين مدت كه در حال بزرگ كردن جوجه ها هست، ظرف مملو از غذا در اختيارش قرار بديد. براي اينكه زودتر سير بشه ميتونيد در حد يكي دو تا قاشق برنج پخته شده بدون نمك و روغن هم هر روز بهش بديد هر دو روز يكبار هم هويج رنده شده با سفيده تخم مرغ آب پز شده بديد. از هفته ي دوم به بعد ميتونيد واسشون جوانه گندم و بلال تازه و حبوبات پخته شده مثل عدس و ماش هم بگذاريد
در كل بايد به مرغ عشق ماده تون حسابي رسيدگي كنيد تا بدون مشكل بتونه جوجه ها رو بزرگ كنه
موفق باشيد
سلام به همگی
مرغ عشق من اینبار 7 تا تخم گذاشته
3 تاشو باز کرد
بعد 3 روز یکی دیگه باز کرد
یعنی در مجموع 4 تا تخم رو باز کرد و سه تا رو باز نکرده هنوز
اون سه تا رو بردارم یا بذارم باشه؟؟؟
از باز کردن آخرین تخم هم 3-4 روز میگذره
مرسی
دوباره سلام
یه سوال دیگه!
ممکنه یه نر با دوتا ماده جفت بشه؟
یکی از نرهام تو دوتا لونه میره که جفتش هم جوجه داره!!!
سلام
هردوي لونه هايي كه جوجه دارن از يه نر هستن؟!!
گاهي بعضي از نرها همزمان با دوتا ماده رفتار هاي جفت گيري نشون ميده. مثلا همزمان به هردو غذا ميده يا هردو رو تيمار ميكنه و حتي ممكنه با هردو هم جفت گيري كنه ولي در نهايت يكي از ماده ها رو به عنوان جفت قبول ميكنه و تشكيل لونه ميده
من به شخصه نديدم يه نر با دوتا ماده جفت بشه و با هردو جفت گيري كنه و همزمان به دوتا لونه رسيدگي كنه !!!
ببینید این نر خودش یه جفت داشت که جوجه هم داده بود
بعد دیدم یه ماده دیگه هم تخم گذاشته ولی اصلا نری ندیدم باهاش باشه
2-3 تا هم تخم بیشتر نذاشته
من فکر میکردم نطفه نداشته باشه
ولی دیروز دیدم یکیشو باز کرده
خیلی وقت ها هم دیدم ماده دوم خودش غذا میخوره
تا اینکه دیروز قبل گذاشتن اون پست دیدم اون نر رفته تو لونه ماده دوم!!!
پس هوو آورده سر زنش؟
خيلي جالبه. از اين كارا ديگه تو دنياي مرغ عشق ها نديده بوديم . . .
اگه نر با هردوي ماده ها جفت شده باشه براي هر سه تا پرنده خيلي سخت ميشه. به خصوص نر چون مجبوره به هردوي لونه ها رسيدگي كنه يه احتمال ديگه هم داره كه نر فقط به يكي از لونه ها رسيدگي كنه. در اينصورت مرغ عشق ماده ي تك مجبوره به تنهايي جوجه ها رو بزرگ كنه كه در اين صورت خيلي ضعيف ميشه
به نظر من بعد از پايان جوجه داري و مستقل شدن جوجه ها يكي از ماده ها رو از نر جدا كنيد و براش يه نر تهيه كنيد تا دوباره از اين اتفاقات نيافته.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)