دوستا لطفا راهنماییم کنیم
به نظر اساتید عروس بخرم یا شاه طوطی؟
اخه باید این همه صبرکنی تاد عروس بزرگ شه اما شاه طوطی اصلا یه طوره دیگس؟![]()
دوستا لطفا راهنماییم کنیم
به نظر اساتید عروس بخرم یا شاه طوطی؟
اخه باید این همه صبرکنی تاد عروس بزرگ شه اما شاه طوطی اصلا یه طوره دیگس؟![]()
درباره ناخن جویدنش توضیح دادم ولی شما دقت کنید ببینید معمولا چه زمانی ناخن میجوه ، اون لحظه اتفاقی داره میفته اطراف قفس یا کسی داره بهش نزدیک میشه و .. همه چیز رو خوب تحت نظر داشته باشید تا بتونید دلیل اینکارش رو متوجه بشید . اگه هم اتفاقی نمیفته و فقط ناخن میجوه ممکنه براش عادت شده باشه . مثل پرجوی یا پرکنی ، جویدن ناخن هم ممکنه به عادت تبدیل بشه .
ساکت بودن محل نگهداری طوطی ، حرف نزدن و تمرین نکردن باهاش ممکنه باعث بشه طوطی کلماتی که بلد بوده رو فراوش کنه ، کم توجهی یا حتی نداشتن سرگرمی و خسته شدن طوطی هم موثر هست . تو این مقالاتی که براتون میذارم کاملا توضیح داده شده ، که عواملش چیه اما پیشنهاد میکنم با یه دامپزشک هم مشورت کنید درباره این موضوع .
http://www.parsipet.ir/thread9704.html
http://www.parsipet.ir/thread8211.html
برای غذا هم تا وقتی شما براش تخمه بذارید غذای دیگه ای رو نمیخوره . براش میوه و غذاهای متنوع بذارید گرسنه بشه خودش میخوره . تخمه رو فقط شب براش بذارید .
اما درباره رفتارش قبل اینکه نظر بدم چندتا سوال بپرسم . از قفس بیرون میاد ؟ چه بیرون از قفس باشه و چه داخل قفس با نزدیک شدن شما فرار میکنه یا پراشو پف میکنه ؟ این واکنشش فقط در مقابل شماست یا با اعضای دیگه ی خونواده هم همین رفتار رو داره ؟ وقتی نزدیک میشید گاز هم میگیره ؟ رفتارش پرخاشگرانه شده ؟ حمله میکنه ؟ قبل از این رفتارش روی دست میومد ؟ وقتی فرار میکنه شما ازش دور میشید یا سعی می کنید سرش رو بخارونید هر طور شده ؟
سلام بر همه بزرگواران
خوب ایرج ما هم بالاخره از دست غذا گرفت
فکر کنم رکورد زدم که یه کاسکو وحشی 17.18 روزه از دست غذا بگیره
دیروز از دست غذا میگرفت ولی قارم میزد من کاریش نداشتما دستمو که جلو میبرم خودش میاد جلو
ولی امروز یه قار خیلی مختصر کشید و بعد از دستم غذا گرفت.
کلا دیگه فکر کنم تا 5 روز اینده دیگه کامل از قار بافته...
البته منی که هیچ چیزی از پرنده سر در نمیارم تا این جا هم با کمک شما عزیزان به خصوص سپیده خانم و اقا مهدی بوده....
خوب حالا قدم بعدی چیه؟؟؟
من اول مشکل حسادت کاسکو رو داشتم اما چون توجهمون اصلا بهش کم نشد کم کم به وجود ملنگو عادت کرد و الان دوست داره که باهاش دوست بشه و میره سمتش کلماتی که یاد گرفته رو براش تکرار میکنه که شاید بتونه یه جوری ارتباط برقرار کنه باهاش ولی ملنگو چون نیمه رام هست میترسه ازش .
اما درباره سر و صدا کار خاصی نمی تونم انجام بدم .چون فقط تو اتاق خودم میتونم طوطی هامو نگه دارم و به ناچار کنار هم هستن . جیغ های ملنگو خیلی بلنده . اما چون کاسکوی من با گفتن کلمات دوست داره توجه ما رو جلب کنه ، بیشتر حرف میزنه . وقتی ملنگو جیغ میزنه ما اصلا نگاهش نمی کنیم . انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده . فکر میکنم چون کاسکو میبینه این کار ملنگو توجه ما رو جلب نمیکنه فعلا به این جیغ ها بی اعتنا هست . فکر کنم تنها راهی که می تونم به شما پیشنهاد کنم همینه . که بی توجه باشید به جیغ هاش تا کاسکو فکر نکنه با تکرار جیغ ملنگو یا سر و صداش شما رو به سمت خودش بکشونه .
این ملنگو امانت دست منه . فرار کرده و صاحبش بعد 4 ماه هنوز نیومده دنبالش . فقط برای این نگهش داشتم که دلم نمیخواد جای باشه که بهش بد بگذره . قصد من فقط کمک به این طوطی هست اگه مجبور نبودم اصلا نگهش نمیداشتم یا کنار هم نمی ذاشتم این دو تا رو . چون کاسکو معمولا دوست داره هر صدایی که میشنوه بلندتر اجرا کنه و این برای افرادی که اعصابشون ضعیفه زیاد مناسب نیست . ولی من برام مهم نیست دیگه . تاوقتی صاحبش پیدا شه مهمون ماست .
من موافق نیستم که وقتی طوطی هنوز از ترس قار میزنه بهش با دست غذا بدین حتی اگه غذا رو بگیره . طوطی باید با سرعت خودش به صاحبش اعتماد کنه. غذا دادن بهش باید وقتی باشه که طوطی اصلا نترسه . قار زدن طوطی نشونه ترسه .
با این حال امیدوارم تا چند روز آینده کاملا ترسش بر طرف شه . خواهش میکنم سوالی داشتید حتما بپرسید .
خیلی ممنون از راهنمایی شما
یه سوال این غذاهایی که به طور روزانه بهش میدم مناسب هست یا خیر
تخمه.2 تا پسته.فلفل دلمه ای سبز(خیلی دوست داره).هلو
مناسب هست؟؟ضرری نداره؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)