تخمه رو باید از غذاییش حذف کنید . اگه در روز بهش تخمه بدین غذاهای دیگرو نمیخوره . یعنی تلاشی نمی کنه . در روز غذاهای مختلف براش بذارید و مخصوصا همون جوانه عدس که دوست داره . شب براش تخمه بذارید .
روزا هم از تخمه به عنوان جایزه استفاده کنید . نگران نباشید گرسنه نمیمونه . کف دریا هم براش بذارید . از مولتی ویتامین هم استفاده کنید اگه میوه و سبزیجات نمیخوره . آب میوه و آب سبزیحات هم میتونید بهش بدین اگه خود میوه وسبزیحات رو نمیخوره .
خب خیلی عالیه که خودش برای گرفتن غذا میاد سمت دست حتی گاهی اوقات هم خوبه. حالا اگه تخمه در روز ندید مشتاق تر میشه . کلیپ هایی که گذاشتم رو ببینید و باهاش تمرین کنید چند روز .
اگه گفتم از قفس بیرون نیاریدش به خاطر این هست که شما برای برگردوندنش به قفس به مشکل برخوردین . در هر دو حالت باید باهاش تمرین کنید چه بیرون قفس چه داخل قفس . پس خودتون با توجه با حالاتش بسنجید که اگه داخل قفس بمونه اونقدر عصبی میشه که نمیتونید باهاش تمرین کنید ؟ که اونوقت نیاز هست که بیاد بیرون . اینم در نظر بگیرید که وقتی بیرون از قفس هست و شما سعی میکنید به قفس برگردونیدش چقدر استرس بهش وارد میشه این استرس به حدی هست که تاثیر بدی روش بذاره ؟ پس به توجه به حالاتش تصمیم بگیرید.
من یه ملنگو دارم که به تازگی وارد خونه ما شده . میاد بیرون قفس وقتی هدایتش می کنم با دست میره داخل قفس . دور قفس می چرخه که سعی کنه نره تو قفسش ولی راه های حرکتش رو با دست میبندم که فقط به سمتی که من مورد نظرم هست ( در قفس ) حرکت کنه . اگه میتونید با این روش بدون اینکه استرس زیادی بهش وارد بشه به قفس هدایتش کنید بیارید بیرون . اگه در قفسش از بالا هم باز بشه که کارتون باید راحت تر باشه .
سق زدن که عادیه ولی صدای ناله صدایی هست که داره تقلید میکنه شما نسبت به این صدا واکنشی نشون دادین ؟ شبا هم ناله میکنه ؟ موقع خواب ؟
سلام دوستان
کاسکوی من غذای اصلیش تخمه هست در کنارش هم بعضی وقتا سیب و هویج بهش میدیم ؛تخمه بعنوان غذای اصلی مشکلی براش ایجاد نمیکنه؟
منظور شما از سبزیجات کدوم سبزی ها هست؟بعد اینکه مولتی ویتامین باید تو غذاش بریزیم؟
اون سنگ دریا که نوشتین چی هست؟من خودم دسترسی به خلیج فارس دارم کنار ساحل گیر میاد سنگ دریا؟
كم كم تخمه رو حذف كن و به جاش براش ذرت تازه بزار..سيب و هويج مشكلي نداره..سبزيجات هم همون كلم و فلفل دلمه كرفس و .. اون محلول مولتي ويتامين هم بايد بار اول 10 قطره توي آبش بريزي و 12 ساعت بعدش آب رو با آب تازه عوض كني از اون به بعد هفته اي 8 قطره توي آبش بريزي...منظور از كف دريا اوني نيست كه شما ميگي.بايد از پرنده فروشي ها بخري سفيد رنگ هم هست.
سلام
طوطی من خیلی خوب شده میاد پیشم غذا میدم بهش ولی نمیزاره دست بزنم بهش چه کاری بکنم اگه مطلبی دارین لینک بدین ممنون میشم
اقا سلام علیکم جمیعا
ایشالله حال همه خوب باشه.منم تازه واردم امیدوارم کمکم کنید
من یه کاسکو 1.3 ماهه خریدم.1تومن
فردا میشه 8 روز اومده خونه ما
الان 1 متریش میرم قار نمیکشه اما حلوتر که میرم قار مختصری میکشه نزدیکتر که میرم دیگه کولاک میکنه
روزا اب و قضا شو عوض میکنم دیگه نزدیکش نمیرم
ولی روزی 20.30 دقیقه پیشش میشینم باهاش صحبت میکنم روی 3 کلمه سلام.بگو.بابا تمرکز کردم که یادش بدم موقعی که باهاش صحبت میکنم اونم هی دهنشو باز و بسته میکنه انگار میخواد که صحبت کنه..
اصن امیدی هست که رام و سخنگو بشه؟؟؟
کلا راهنماییم کنید
خیلی ممنون
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)