سلام دوستان
کاسکوی من یه حالتی شبیه خمیازه کشیدن در میاره آیا این طبیعی هست و نشونه خواب هست یا مشکل دیگه ای داره؟
سلام دوستان
کاسکوی من یه حالتی شبیه خمیازه کشیدن در میاره آیا این طبیعی هست و نشونه خواب هست یا مشکل دیگه ای داره؟
سلام دوستان عزیز
چند وقتی است جوجوی من نوک زبانش را می خوره ( حالت جویدن و خوردن ) انگار که چیزی روی زبونشه و اونو می خوره ( وقتی بیکاره بیشتر این کار را می کند البته با سائیدن نوکش روی هم در مواقع خواب خیلی متفاوت است ) این مسئله به چه دلیله مشکلی ایجادنمی کند ؟
سلام . یه جوری انگار سر زبونشو با منقارش میخارونه ؟ اگه اینه مشکلی نیست . فکر نمی کنم مشکلی باشه اما اگه دوست داری می تونی از این حالتش یه فیلم بذاری
سلام دوستان اين كامي من خيلي اين وقتها سروصدا ميكنه به سروصداش توجه نميدم يك هفته هست اما يا سروصدا ميكنه جيغ ميكشه يا مياد پايين قفس با منقارش فشار ميده بشكونه حرف زدنش هم خوبه با من خوب حرف ميزنه دستم مياد سرشو مياره ناز كنم دست ميده اما يك هفته هست صداش ازارم ميده ممنون ميشم از راهنماييتون
سلام
ببخشید برای بوی طوطی اسپری خاصی هستش ؟
سلام.احتمالا قفسش رو جابجا نکردید یا تغییری توی قفس یا محیط زندگیش ایجاد نکردید که آزارش بده و بخواد به نوعی اعتراض کنه؟البته میتونه دلیلش هم بهانه گرفتن برای بیرون اومدن از قفسش باشه که باید برای اوقاتی که توی قفس هست از اسباب بازی های متنوع استفاده کنید.سلام دوستان اين كامي من خيلي اين وقتها سروصدا ميكنه به سروصداش توجه نميدم يك هفته هست اما يا سروصدا ميكنه جيغ ميكشه يا مياد پايين قفس با منقارش فشار ميده بشكونه حرف زدنش هم خوبه با من خوب حرف ميزنه دستم مياد سرشو مياره ناز كنم دست ميده اما يك هفته هست صداش ازارم ميده ممنون ميشم از راهنماييتون
از قفس بیرون میاریدش ؟ چند ساعت در روز ؟سلام دوستان اين كامي من خيلي اين وقتها سروصدا ميكنه به سروصداش توجه نميدم يك هفته هست اما يا سروصدا ميكنه جيغ ميكشه يا مياد پايين قفس با منقارش فشار ميده بشكونه حرف زدنش هم خوبه با من خوب حرف ميزنه دستم مياد سرشو مياره ناز كنم دست ميده اما يك هفته هست صداش ازارم ميده ممنون ميشم از راهنماييتون
بوی طوطی ؟؟ طوطی مگه بو داره ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.