ممنون بابک جان من هم اینکارو کردم حتی مخلوط دل رو با مقدار خیلی زیادی آزو (آسیاب شده) مخلوط کردم و باز با همون اشتها می خورن ولی آزو رو که به تنهایی تو آب می ریزم فقط چند باری تک میزنند یعنی مخورن ولی سریع میدنش بیرون بعد از دو یا سه بار تک زدن دیگه هیچ اهمیتی نمیدن و غذا ته نشین میشه....خیلی لج بازنراه دیگه ای هم هست که بشه غذا خورشون کرد یا اگه تنها راهش اینه چند روز باید آزو و دل مخلوط شده بهشون بدم تا آزو رو خالی بخورن؟
سلام . فرمول خاصی نداره که بعد از ... روز غذا خور میشن . معمولا در این مواقع یکی از ماهیها که شروع به خوردن غذا خشک کرد بقیه هم به مرور می خورند . سعی کنید هنگام خرید هم دیسکس غذای خشک خور بخرید که چنین مشکلاتی نداشته باشید . من یه مدت برای اینکه غذای خشک رو بخورند اونها رو تو آب کرم منجمد خیس می کردم .
سلام استاد رضایی عزیز..
دقیقاً روش خیس دادن جواب داد انگار وقتی نرم میشه دیسکس آبی میخوره ولی بقیه با اکراه خیلی زیاد می خورن مخصوصاً لوپارد ها .. جالب اینجاست که وقتی گرانول ها رو با دو انگشت له میکنم و بعد تو تانک میریزم تمایل بیشتری از خودشون نشون میدن...به نظرتون همینطور به تغذیه به روش خیس دادن ادامه بدم جوابگو هست یا باید با دل مخلوط کنم ؟؟
چه کار سختیه غذا خور کردن این ماهی!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)