ممنون اقای اسکندری بابت جوابتون.
تجربه که دارن این چهارمین سری جوجه دادنشونه ...
ولی من هم از یه جایی بایس شروع کنم دیگه اینجوری چندبار جوجه بدن باز هم تو حال من فرقی نمیکنه .... دلم میخواد یاد بگیرم بزرگ کردن به صورت سرنگی رو .
راستی اگه ممکنه علت تلفاتی که جوجه سرنگی میده رو بهم بگید ...
[QUOTE=mehdir30;120666]سلام دوستان
بالاخره موفق شذم یه جفت عروس هلندی مولد بخرم
سلام .... اقا جسارتا چند گرفتین ؟؟؟...میشه یه عکس ازشون بذارین ....خصوصا از قفسی که ساختین براشون
با اجازه آقای اسکندری
یکی از مهمترین علت مرگ و میر سرما خوردن جوجه هست
چون جوجه بدنش برای گرم موندن پر نداره با یه نسیم کوچیک سرما میخوره
فقط بدلیل سرما نیست بلکه تغیر دما به صورت محسوس و ناگهانی باعثش هست حتی تغیر از 30 درجه به 25 درجه
مورد بعدی تغذیه هست که ممکنه یا خود مواد غذایی مشکل داشته باشن یا نحوه غذا دادن
و بعدی هم بوجود اومدن عفونتهای دستگاه گوارش جوجه هست
امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم
ویرایش توسط nafiseh65 : 23rd June 2013 در ساعت 02:30 PM
آقا من نر خاکستری گرفتم با عروش گل باقالی هقتصد تومن
دوست من خیلی سعی کردم ازشون عکس بگیرم اما همش تو لونن
به محض رویت چشم عکس هم میذارم
اقا این جفت ما انقدر قرص و محکم نشستن رو تخم که اصلا نمیذارن من براشون دون بزارم تا میرم ندیک قفس نره میاد جلو و داد بیداد میکنه فقط دیدم اون غذایی که براشون درست رده بودم (( هویج و ذرت و نخود فرنگی و نخود پخته)) رو خورده بودن
چکار کنم ؟ ایا ؟
ویرایش توسط اسکندری : 24th June 2013 در ساعت 09:08 AM
سلام
خواستم بپرسم امکان اینکه عروس جوجه پرنده دیگه ای مثل خورشیدی یا باجی هلندی رو بزرگ کنه هست؟ البته از زمانی که تو تخم هست حداکثثر تا چند روزگی میتونه بزرگ کنه؟
منم یه عروس دارم این ماه یکسالش شد، وقتی خریدمش حدود یک ماهش بود. الان نزدیک10 تا کلمه حرف میزنه انقد عادت کرده بهمون که تو قفس نمیره بعضی وقتا بغل ما میخوابه ظهرا. از جلو چشمشم دور شیم شروع میکنه به جیغ زدن. کلا عشق منه. یه ذره ام بداخلاقه یه کاری و نخواد بکنه شورع میکنه محکم گاز گرفتن با این هادت بدش نمیدونم چیکار کنم.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)