مرسی* دوست گرامی*.
دوستان میگن من اشتباه میکنم،، حالا من امشب عکسشو میذارم که دوستان نظر بدن در مورد سنش.
دیگه با هم دوست دوست شدیم، امروز ظهر همش پیشم بوده، از دستم غذا گرفته،، گردنشو نوازش کردم، با منقارش انگشتمو بازی داده پیراهنم رو هم سورخ کرده.
این خیلی* خوبه،، وقتی* میبینم اینجا دوستان داران در مورد رام کردن و غار زدن و این چیزا حرف میزنن، من خدا رو شکر میکنم که من این مشکلات رو ندارم.
حرفم که از دیروز باهاش میزنم. البته کم و فقط اسمش رو صدا میزنم. تا آشنا تره بشه، بعدش با هم کلی درد دل می*کنیم.
سلام دوست عزيز
لطفا بگيد چند وقته طوطي را آورديد خانه
در پست دوم نوشتنيد كه در نمي ره ، قار نميزنه ، فرار هم نمي كنه از دست هم غذا ميگيره ولي گاهي اوقات پف ميكنه و تق و توق ميكنه ؟ درسته
به نظر مياد طوطيتون تا حدودي رام هست يعني نيمه رام هست اگر خودتون رامش كرديد نشان ميده كه بايد بيشتر باهاش كار كنيد اگر نه
اين عكس العملي كه ميگيد شبيه طوطي هايي است كه تازه صاحبشون را عوض كردند و يه مدتي غريبي مي كنند
توصيه هايي كه دوستان كردند را انجام بديد و بهش محبت كنيد تا باهاتون آشنا بشه ممكنه كمي زمان ببره :smile (77):.....اما درست ميشه :smile (3):
آيا روي دست مياد؟*
سلام
دوست عزيز سوال تون در مورد عروس هلندي را بايد در تاپيك مخصوص خودش بپرسيد ...
هفت دانه را معمولا به قناري ميدن اما براي كاكتيل هم ضرر نداره ولي نبايد زياد بدي مثلا دو روز در هفته را در نظر بگير از صبح بريز تا شب بعد بردار و همون ارزن و تخم كتان بذار
اگر خواستي چيزي اضافه تر بدي مي توني كافيشه و شاهدانه را به رژيمش اضافه كني و در ضمن از دادن ميو ه و سبزي هم غافل نشو
اما در مورد كاسكو .. هفت دانه براي طوطي خاكستري خيلي ريزه اگر بذاري استقبال نمي كنه.. مي توني از بسته هاي ويتاكرافت استفاده كني كه مخصوص طوطي خاكستري است
من حولوحوش ۱ ماه و ۳ هفتست که اوردمش،صاحب هم نداشته، ببینید در نمیره غار هم نمیزنه در هر دو حالت چه دستم غذا باشه چه نباشه میمونه سر جاش،اما موقعی که غذا دستم نباشه پف می*کنه،الان اینطوری شده اولش که هم در میرفت هم غار میزد،اما الان می*شینه سر جاش و پف می*کنه و حالت تهاجمی میگیره،موقعی که تو حالت پف وقتی* اسباب بازی یا غذا بش میدم زودی از حالت تهاجمی در میادو از دستم میگیره و تقّ تقّ می*زنه،می*خوام ببینم یعنی* تا اینجا خوب جلو اومدم تونستم کمی* اعتمادشو جلب کنم؟نشونهٔ خوبیه؟نه رو دست هم که نمیاد دیگه
سلام
معلومه كه پيشرفتت خوب بوده همينجور ادامه بده و هنوز خيلي جا داره كه باهاش كار بكني .... هر وقت كه كامل ترسش ازت ريخت مي توني از قفس بياري بيرون و تمرين روي دست آمدن را انجام بدي باهاش
همچنان به غذا دادن و يا اسباب بازي دادن با دست ادامه بده بالاخره مي فهمه كه دوستي نه دشمن
هر بار كه خوراكي بهش ميدي از يك واژه ثابت استفاده كن مثلا بگو "به به " بعدا هر وقت خوراكي بخواد اون را تكرار مي كنه هم اينكه وقتي اون را بشنوه مي فهمه كه اون واژه يعني خوراكي و خوراكي يعني دوستي .. اينطوري خيلي راحت شرطي ميشه
سلام
اين چيزي كه اينجا به اسم هفت تخمه ميفروشند شامل دانه هاي بسيار ريزي است ريز تر از اون دانه اي كه شما ميگي
ويتاكرافتي كه من معرفي كردم هم توش دانه ريز داره و طوطي من هم ميخوره روي بسته اش هم عكس طوطي است ريز ترين دانه اي كه توش هست اندازه شاهدانه يا ارزن هست
اما اين هفت دانه اي كه اينجا توي پرنده فروشي ها به صورت باز و كيلويي ميفرشند دانه هاش از اون هم ريز تر است براي نوك قناري ، سهره ها و فنچ مناسبه درشت ترينش كافيشه يا كافيچه است براي همين گفتم كه براي طوطي خاكستري مناسب نيست
معمولا توش تخم كاهو،*تخم ترب ، تخم شلغم ، تخم گشنيز و برخي چيزهاي ديگه به اضافه ،*كافيشه ، ارزن ،*تخم كتان و شاهدانه است توي اين تركيبي كه گفتم كافيشه و ارزن و تخم كتان و شاهدانه از بقيه درشت تر است حالا شما خودت حدس بزن اون يكي ها چه قدر است
بعد هم دوست خوبم من نگفتم مضر هست گفتم مناسب نوك طوطي طفلكي نيست برخي دانه هايي كه در تركيب هفت دانه رايج در اينجا هست اندازه اش به اندازه يك نقطه هست كه شما با خودكار روي كاغذ بكشي .....:smile (91):
ویرایش توسط Shikra : 14th September 2010 در ساعت 12:25 AM
با سلام
دوست عزیز مصرف مواد خوراکی کارخانه ای که عکس طوطی های بزرگ جثه(که عموما حتما عکس کاسکو رو هم میزارن) روشون کشیده شده ، اگر از مارک معتبر باشه برای کاسکو بلامانع هست ولی تا حد امکان بجای دانه های مخلوط آماده سعی کنید خودتون دانه ها شو بخرید و اونها رو با هم مخلوط کنید که مطمئن تره..
موفق باشید
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)