باسلام
قصد جسارت ندارم اما اينكه هرچي بيشتر خرج كني بهتره رو زياد باهاش موافق نيستم...
چه بسا پرنده هايي كه در شرايط معمولي خيلي بهتر و زيباتر پرورش پيدا كردن تا اونهايي كه توي ناز و نعمت و اسباب بازي هاي آنچناني...
زماني كه آدم خودش ميتونه از قوه خلاقيت خودش استفاده كنه خيلي بهتره كه اينكارو بكنه...
با اينكار شما با يه تير دوتا نشون رو ميزني...
اول اينكه در هزينه ها صرفه جويي كردي...
دوم اينكه در زمانهايي كه كار خاصي نداري ميتوني با دستهاي خودت براي پرنده اي كه دوست داري چيزي درست كني...
اينكار حس خيلي خوبي به انسان ميده...
و مطمئن باشيد كه اين حس به پرنده تون هم منتقل ميشه...
شما هم امتحان كنيد تا نتيجه كار خودتون رو ببينيد...
باتشكر farhad-2007
درود به شما آقا فرهاد
میبینی تو رو خدا من چون ذاتا خلاق هستم دوست دارم همیشه توی همه چی
از هیچی به خواسته ها دست پیدا کنم
اونم اگه حرف در نیارن![]()
واما عسل در جاده چالوس
![]()
درود به شما
خیلی با مزه بود عکس هاتون
امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشه در کنار شما
موفق باشید
سلام ماشاءالله عسل هر چقدر بزرگتر میشه من بیشتر ازش خوشم میاد وبیشتر جاشو تو دلم باز میکنه.
فقط زهرا خانوم شما عسلو که میبرید بیرون از قفسم بیرون میاریدش؟بالهاشو کوتاه کردید؟
راستی من هر وقت تو این جا پست جدید میزنید میام ومیخونم ولی معوملا چون سریع میامو میرم پست نمیزنم وگرنه خیلی ازش خوشم میاد وهمیشه پیگیر ماجراهاش هستم
سلام ماشاءالله عسل هر چقدر بزرگتر میشه من بیشتر ازش خوشم میاد وبیشتر جاشو تو دلم باز میکنه.
فقط زهرا خانوم شما عسلو که میبرید بیرون از قفسم بیرون میاریدش؟بالهاشو کوتاه کردید؟
راستی من هر وقت تو این جا پست جدید میزنید میام ومیخونم ولی معوملا چون سریع میامو میرم پست نمیزنم وگرنه خیلی ازش خوشم میاد وهمیشه پیگیر ماجراهاش هستم
سلام ممنون
من هرگز بالهای عسل رو کوتاه نمیکنم
بله از قفس میارمش بیرون ولی توی خونه نه فضای آزاد.
چقدر زیبا و تر و تمیزه ماشالله
خوش به حالش مسافرت تشریف برده ما که جمعیتمون زیاده هر وقت میخوام ببرمشون با مخالفت خونواده رو به رو میشم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.