با سلام
یه سوال نخود و لوبیا بهتره جوشیده بشن؟یا خیس بخورن؟ اخه بعضی ها می گن یه سمی داره باید به جوش بیاد....کدام بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سواله دیگه ایا قطره مینرال باید به خاکستریها داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و این قطره برای چی خوبه؟
با سلام
یه سوال نخود و لوبیا بهتره جوشیده بشن؟یا خیس بخورن؟ اخه بعضی ها می گن یه سمی داره باید به جوش بیاد....کدام بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سواله دیگه ایا قطره مینرال باید به خاکستریها داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و این قطره برای چی خوبه؟
سلام به همه دوستان کاسکوی که تو لک بره چه مشخصه داره آخه کاسکو من از دیروز تا حالا خیلی چرت میزنه و بی حاله و غذا کم میخوره یهویی اینطوری شد.
با سلام به دوست عزيز
نه اين نشونه شروع صحبت كردن نيست...اين نشونه اطمينان بيشتر و حركت به سمت در آوردن صداهاي گوناگون و سوتهاي مختلف هست كه بعد از اون ديگه بايد منتظر حرف زدنش باشيد.
من روندي رو براتون توضيح ميدم شما خودت ببين آرام در كجاي اين راه هست:
يك كاسكوي وحشي كه به منزل آورده ميشه وقتي نزديكش ميشيد جيغ و قار شديد ميزنه بعد از دو سه هفته اين جيغ رفته رفته كم ميشه و هرچي شما بيشتر باهاش كار كنيد زودتر از جيغ ميوفته.....حدود 3-4 هفته كه گذشت ميبينيد كه يك يا دو نوع سوت ميزنه و ممكنه صداهاي عجيبي هم از هنجرش خارج بشه ...حدود يك ماه و نيم تا دوماه ميبينيد سر و صداش بيشتر شده و ديگه مثل روزهاي اول خجالتي و ترسو نيست و چند مدل سوت ميزنه و تعداد صداهاي خاصي كه در مياره بيشتر شده ....ديگه از اين لحظه به بعد بايد منتظر صحبت كردنش باشيد .يعني براي يك كاسكوي وحشي كه مياريد به خونه حدود 2.5 تا 3.5 ماه بايد صبر كنيد تا اين راه و صداها طي بشه.....بعد يكروز ميبينيد كه داره يه چيزي رو ميگه اما ناقص....مثلا اينطور نيست كه يكدفعه صبح از خواب كه بيدار شد بگه سلام....سلام.....نه .يه روز ميبينيد كه حرف سين رو كه اول سلام هست با لام رو ميگه يعني سل.....سل....دو سه روزي طول ميكشه كه سلام رو كامل بگه و از اين روز به بعد ديگه ميتونه بقيه كلمات رو تقليد كنه....البته يك شرطي داره و اون اين هست كه شما از روز اول طبق آنچه قبلا گفتم دو يا سه كلمه رو براش تكرار كرده باشيد وگرنه حرف بي حرف....يك شرط ديگه هم داره .....زير 3.5 سالش باشه و چشمش زرد نشده باشه.
البته شما داخل مغازه كه ميريد ميبينيد كه بعضي از كاسكو ها كه زياد داخل مغازه موندن جيغ كمتر ميكشن و همونجا يكي دو مدل سوت مي زنند...اين نوع كاسكو ها زودتر راه ميوفتن كه به نظر من هيچ فرقي نداره.....اگر هم كاسكوي صحبت كن رام بخريد بايد از همون روز هاي اول شروع كنه به صحبت...البته 2-3 روز طول ميكشه تا به خونه عادت كنه و صداش در بياد...صحبت هم كه ميكنه آنچه قبلا باهاش كار كرده بودن تكرار ميكنه مگر اينكه شما شروع كنيد به ياد دادن كلمات جديد....هر كلمه اي رو در مورد اين كاسكو ها كه به حرف آمدن بايد 3-4 روز براشون تكرار كنيد تا در روز چهارم يا پنجم اون كلمه رو صحيح تقليد كنه.
با سلام خير عجيب نيست به 2 دليل:
1-جوجه هست كه نتيجتا كمتر از آدم ميترسه .
2-قبلا در مغازه باهاش كار شده و كمي رام شده.
البته بعيد مي دونم اون لوريها 4-5 ماهشون باشه ......شما از هر مغازه داري راجع به سن هر طوطي كه در اون مغازه هست بپرسيد ميگن جوجست و نهايتا 6-7 ماهشه.
اگر پدر بزرگ بنده رو هم ببرن بزارن داخل قفس باز به مردم ميگن: جوجست و 7-8 ماهشه!!! پدر سوخته ها.
شما بايد 2 نوع مكمل كه بصورت پودر و يا قطره در بازار هست به طوطيتون بديد.
-دادن مكمل ويتاميني.
2-دادن مكمل مواد معدني.(همون مينرال شما)
اجازه بدين كمي راجع به انواع اين مكملها توضيح بدم.
-مكمل ويتاميني كه شامل انواع ويتامينهاي مورد نياز طوطي هست كه در بازار اين موارد رو ميتونيد پيدا كنيد: avi-vit كه به صورت پودر هست و من هميشه از اين استفاده مي كنم.....avisol كه به صورت قطره هست و قبلا داشتم .....مكمل ويتامين ويتاكرافت كه 2 نوع داره كه يكيش كاملتره و هر دو بصورت قطره هستند.....مكمل ويتامين trixie كه به نظر من خيلي كامله و اون هم قطره هست.
-مكمل مواد معدني كه شامل انواع عناصر كلسيم ....منيزيوم و غيره هست و معروفترينشون avimineral هست كه من هميشه استفاده مي كنم...جديدا يك مارك جديد آمده با نام tabernil كه اسپانيايي هست و سرشار از كلسيم هست كه من تجربش رو ندارم .
توجه: دقيقا طبق دستور درج شده در روي جعبه استفاده كنيد نه كمتر و نه بيشتر.
توجه داشته باشيد كه مكمل ويتاميني با مكمل مواد معدني 2 مقوله جدا از هم هست.
كاسكويي كه تو لك بره كمي كم تحرك و كم سر و صدا ميشه و به مرور پر هاش ميريزه و پرهاي جديد در مياره ....به هيچ عنوان هم چرت نميزنه و كم غذا نميشه....مورد شما تو لك رفتن نيست .....كاسكوتون شايد بيمار شده.
در ضمن تو لك رفتن اينطور نيست كه يكدفعه صبح از خواب بيداربشيد ببينيد داره پرهاش ميريزه ....خير....تو لك رفتن به مرور شروع ميشه و خيلي آهسته و حدود 2.5 تا 2 ماه طول ميكشه و به آرامي هم تموم ميشه.
پس چي شد؟....به آرامي شروع ميشه و به مرور هم تمام ميشه طوري كه شما متوجه نميشيد ....فقط ميبينيد كه انگار روز به روز پرهاش داره ميريزه .....حواستون باشه پركني نباشه يه وقت ......در تولكي هيچ جاي تن پرنده كچل و لخت و نخ نما نميشه چون پر ها به مرور ميريزه و جاش هم پر جديد سبز ميشه.
سلام به همگی دوستان
دیروز برای کاسکوم قفس جدید گرفتم وبا یه سری اسباب بازی وکف دریا برخلاف تصورم از اسباب بازیها نترسید وخیلی راحت شروع به بازی کرد غروب در بالا رو باز کردم اومد روی قفس نشست وقتی که اومدم بفرستمش تو قفس دوباره پرید رفت توی اتاق دیدم نه اینجوری نمیشه بالش در اومده تمام چراغها رو خاموش کردم و یه حوله انداختم روش و پرهاشو کوتاه کردم و انداختم تو قفس
آقا یه سوالی داشتم با اینکه الان 20روزه که کاسکو رو آوردم ولی از جیغهاش کم نشده حتی حمام کردنشم تا به اینجا جواب نداده بار دومی که بردمش حمام ازدفعه اول هم بیشتر غار کشید حالا به نظر شما چی کار کنم.
سلام منم اومدم مبارکه مبارکه
لطفا این پست پاک شود
توی یکی از سایت های خارجی یک عکس دیدم گفتم شاید بد نباشه شما هم ببینید.
![]()
سلام دوستانو اقای من هم اومدم به جمع دوستان.مستفیض می شیم انشالله.
اقا الن 5 روز میشه که کاسکوم سر می ده البته رو دستم ولی توی قفس نمی زاره.چی کار کنم.؟؟؟
راستی یک ماه بود بی صدا بود ولی الان چند روزیه که درا سوت و میو صدای چیکه اب و از اینچور چیزا عصرا در میاره.و وقتی باهاش می حرفم خیلی دقت می کنه.ظرتون چیه
ویرایش توسط hamed_137077 : 29th May 2010 در ساعت 08:02 PM
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)