با سلام به عزیزان
2هفته پیش اگه یادتون باشه من در فروم مطرح کردم که نوک کاسکوی من پوس پوست شده .پیشنهاد شد کلسیم بهش بدم که دادم ولی تاثیر نداشت .
به پیشنهاد یکی از فامیل هامون که از قدیم انواع پرنده نگه می داشت این کار را انجام دادم گفتش روغن زیتون به مقدار خیلی کم اندازه نصف برنج به نوکش بمالم و من این کارو با توکل به خدا کردم. باورتون نمیشه الان 1هفته هست که هر 2روز 1بار روغن زیتون میمالم به نوکش .واقا معجزه کرده. نوکش صاف و براق و ضخیم شده
منتظر نظرتون هستم:smile (127)::smile (95):
ویرایش توسط purixima : 30th August 2010 در ساعت 01:04 PM
سلام
بعد از هفته ها تلاشو تداوم تمرین و گاز گرفته شدن و .. الان طوطیم اجازه میده نوکشو صورتشو گردنشو با انگشت نوازش کنم. بعد از هر دفعه که این اجازه رو بهم میده یه جایزه هم بهش میدم. ولی این اجازه همیشه با کراهت و عقب کشیدن خودشو بی میلی همراهه. اگه هم یه ذره انگشتم از کنار گوش و گردنش به سمت سرش یا بالش بره که دیگه سریع انگشتمو گاز می گیره. به نظرتون هر روز این نوازشا رو ادامه بدم تا یه روز دیگه این کار براش عادی بشه یا حالا که میبینم دوس نداره ادامه ندم؟:smile (260):
شما همه تمرینهایی که می کنی چوب و دستکشو اینها رو بزار کنار چون تمام زحماتت به باد می ره. فقط دستت برای نزدیک کردن دست به منقار پرنده برای بارهای اول از میوه استفاده می شه کرد میوه ای مثل سیب سیب رو بگیر جلوش زیر شکمش دیدی داره در می ره یا یک پاشو می زاره رو میله ها یعنی الان در می رم دستتو بگیر عقب تر ولی سمج باش و زیاد تکرار کن.تمام مدتم با ملایمت باهاش حرف بزن , سوت براش بزن. اینکار رو بیرونم هست باید انجام داد تا کم کم به بهونه سیب دادن و جایزه دستت به رو بالهاش پاهاش همه جاش بخوره و ترس کم کم از بین بره. شما چند وقت هست طوطی داری بعد 7-8 ماه که طوطی تقریبا رام هست یک چیز تو مایه طوطی شما وارد مرحله استفاده از حوله پیچ می شه.
از بین بردن ترس از اینجور چیزا که خاطره بدی ازش دارن خیلی کار سختی هست من که 2 سال هست طوطیمو دارم از جارو برقی هم نمی ترسه یخچال بزاری رو دوشت از کنارش رد شی خونسرد برای خودش سوت می زنه ولی تا چوب می بینه وحشت می کنه.
سلام،دوستان تو زمان پر ريزي طوطيهاي خاكستري،در كنار قطره مينرال و مولتي ويتامين،ميوه جات و سبزيجات،چه مواد غذايي ديگه اي تو رشد و كيفت پرهاي جديد تاثير ميذاره؟
ویرایش توسط سلطان آسمان : 31st August 2010 در ساعت 06:54 AM
سلام بچه ها دیروزکاسکوم عمرش رو داد بشما.حالم خیلی بد گرفتس. دیروز اونقد حالم خراب بود که مامنم چسبید بهم و اصرار کرد که بریم یکی دیگه بگیریم بیچاره اون ازمن خرابتر بودهی به من تسلی میداد. خلاصه رفتیم اما کسکوی خوب نبود مجبورا یه دونه مینا گرفتیم که فعلا فقط یه کلمه می حرفه...... ناراحتم....
سلام
تو پروسه پرسازی پرنده 2 فاکتور خیلی مهم وجود داره که هر یک مکمل دیگری هست و در صورت عدم وجود هر یک دیگری بی اثر میشود
1.کلسیم
2.ویتامین d و بالاخص d3
کلسیم بدون ویتامین d جذب نمیشه و پرنده کلسیم رو دفع میکنه
کلسیم در میوه های مانند سیب و پرتقال و در سیبزیجاتی نظیر جعفری به وفور یافت میشود.در صورت لزوم میتونید از کف دریا هم استفاده کنید اما ویتامین d ....
فقط در بعصی از میوه های به میزان بسیار ناچیز و عمدتا در غذا های دریایی و نور آفتاب یافت میشود
مولتی وینتامین حاوی ویتامین d3 و نور آفتاب بهترین منابع برای ویتامین D طبیعی مورد نیاز پرنده هستند
بابک آژیده
ویرایش توسط بابک آژیده : 1st September 2010 در ساعت 04:31 AM
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)