دوست عزیز ، ب نظرم اولین کاری ک باید بکنید اینه ک اون پنبه هارو از لونه خارج کنین . چون اصلا مناسب نیستن . البته خطرشون واسه جوجه بیشتره تا فنچ بالغ . اما جای شما بودم ریسک نمیکردم و پنبه هارو خارج میکردم . چون این پنبه های پزشکی معمولا ب ناخن پرنده گیر میکنه و براش مشکل ساز میشه .
درمورد مواد لونه ، بهتره ک فقط از پنبه دونه ک توی بازار هم یافت میشه ، استفاده کنید .
درمورد لونه گذاشتن هم اگه از نر و ماده بودن پرنده ها و جفت بودنشون مطمنید و اگه جفتگیریشون رو دیدین ، لونه براشون بذارین .
نیازی نیس واسه خواب شبشون لونه بذارین . لونه رو فقط وقتی قصد تکثیر دارین باید بذارین .
اگه جفت ، واسه تکثیر آماده بودن ، یخوده پنبه دونه داخل لونه قرار میدین و وسط پنبه دونه ها رو با انگشت یکم گود میکنین ( واسه جلوگیری از حرکت تخمها )
بعد ی مقدار هم پنبه دونه داخل قفس قرار میدین تا جفت ، مراحل لونه سازی رو با سلیقه ی خودشون تموم کنن .
لونه خودش واسه جفت یجور محرکه ک زودتر تخم بذارن و جوجه بدن . اما وقتی هنوز جفتگیری نکردن اگه لونه براشون بذارین ، ب وجود لونه توی قفس عادت میکنن و از لونه فقط ب عنوان جای خواب و اسباب بازی استفاده میکنن .
اینم ی عکس پرسنلی از پنبه دونه :
![]()
ممنون دوست عزیز
اینا 2 هفتس با هم هستن.
الان زوده لونه گذاشتم؟
کی بذارم؟
چون با هم میرن
ارسال شده از gt-n7100 با استفاده از تپاتالک 2
داداشم ، رفتن ب لونه حساب نیس .
چرا ک ممکنه دوتا نر هم باهم برن ب لونه .
شما از جنسیت فنچهاتون مطمنید ؟؟؟
من نمیتونم بگم کی لونه بذارید .
شما باید ببینین پرنده هاتون کی باهم جفتگیری میکنن . بعد از مشاهده جفتگیریشون میتونین لونه بذارین .
اگه امکانش هست ی عکس از فنچهاتون بذارین تا بشه جنسیتشون رو تشخیص داد .
از نظر جنسیت مطمئنم چون قبلا فنچ داشتم
اینم عکس
جفتگیریشون چجوریه که من ببینم؟
منظورتون خاروندن سر همدیگس؟
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
سلام
کاش عکس یخورده از نزدیک بود .
چیزی ک از این عکس مشخصه ، اینه ک فنچ سمت راستی ماده و فنچ سمت چپی نره . ( از دوستان خواهش میکنم اگه نظرشون مغایر با نظر بنده بود ، اعلام کنن )
خدمتتون عارضم ک خاروندن یکی از نشونه های جفت شدنشونه . اما دلیل حتمی نیس . چون ممکنه دو فنچ همجنس هم از سر مستی سر همدیگه رو بخارونن .
پس بهترین و مطمنترین راه ، همون مشاهده ی جفتگیریشونه .
جفتگیریشون هم ب این حالته ک فنچ نر ب اصطلاح سوار فنچ ماده میشه و عمل جفتگیری رو انجام میده ....
باز اگه سوالی داشتین ، من و دوستان در خدمتیم . اما اگه براتون مقدوره مقالات مربوط ب فنچ ک دوستان زحمت کشیدن فراهم کردن رو مطالعه بفرمایید تا ب جواب خیلی از سوالاتتون برسید .
روی همین لینک فنچ ک با رنگ آبی هم مشخصه ، اگه کلیک کنید ب بخشهای مربوط ب این پرنده ی دوست داشتنی هدایت میشید .
واقعا ممنونم رضا جان♡♥♡♥
به طور معمول و میانگین 1جفت فنچ بعد چند وقت کنار هم بودن ممکنه جفت گیری کنن؟
ارسال شده از gt-n7100 با استفاده از تپاتالک 2
با سلام و کسب اجازه از همه عزیزان و مدیران گرامی
بنا به پیشنهاد آقای اسکندری دارم تاپیک فنچ رو از اول تا آخر می خونم
یکی از کاربران گرامی سوال پرسیده بودند که آیا زرده تخم مرغ برای فنچ مناسب هستش یا نه؟ جناب آقای اسکندری هم توضیحات کاملی رو در این زمینه برای کاربر مزبور ارائه دادند. بنده هم خواستم یک توضیح کوچولو در این زمینه عرض کنم (البته اگه لازم باشه اساتید تصحیح بفرمایند عرایض بنده رو)
در همه پرندگان کبد عضو بسیار مهمی هستش و سلامت کبد در حفظ سلامت پرنده نقش داره. کبد وظایف بسیاری رو در بدن بر عهده داره و این وظایف در جنس ماده بیشتر هستش
دو تا از مهم ترین وظایف کبد سم زدایی (دتوکسیفیکاسیون) و همچنین بسته بندی ذرات چربی هستش
بسته بندی یعنی چی ؟
می دونید که چربی در آب حل نمیشه و بخش عمده خون هم از آب هستش. بنابراین برای نقل و انتقال چربی جذب شده از روده در جریان خون و انتقال آنها به بافت های دیگه، نیاز به یک سری ترکیبات به نام لیپو پروتین هستیم. کبد یک بافت حرفه ای در ساخت لیپوپروتین هستش. به عبارت دیگر چربی های جذب شده از روده در کبد بسته بند میشن و در قابل لیپو پروتین به سایر بافت ها منتقل می شوند.
متاسفانه ظرفیت کبد در بسته بندی چربی های وارد شده به بدن محدود هستش و اگه چربی زیادی وارد بدن بشه کبد این چربی ها رو جذب می کنه اما نمی تونه این چربی ها رو بسته بندی بکنه و از خودش خارج بکنه
نتیجه این حالت ایجاد یک بیماری متابولیکی به نام کبد چرب هستش
پرنده ای که به کبد چرب مبتلا بشه بیمار و رنجور شده و تولیدش کم میشه و در نهایت تلف میشه
بنابراین کنترل سطح چربی جیره در پرندگان بسیار مهمه
ببخشید پرحرفی کردم
موفق باشید
ویرایش توسط اسکندری : 25th March 2014 در ساعت 10:25 PM دلیل: پررنگ کردن مطالب مهم و کاربردی.
دوستان این فنچ ماده سنش تقریبا چقده؟
جوونه یا آماده جفتگیری هست؟
اگه جوونه چقد دیگه اماده میشه؟
فنچ نر پرای بالای دمشو میکنه
ممنون
اینم نرش هست
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)