سلام
آقا امید ، خانوم aramesh هم فرمودن بلوک معدنی .
اشتباه تایپی بوده و حرف >> ل << جا افتاده .
بله عزیز بلوک معدنی واسه پرنده ها و طوطی سانان هم وجود داره .
من قبلا واسه فنچا و مرغ عشقام گرفته بودم . اما متاسفانه الان ندارم .
اگه تغذیه پرنده خوب و استاندارد باشه ، ب بلوک معدنی نیازی نیس . ولی کف دریا همیشه باید باشه .
بلوک معدنی هم تشکیل شده از مواد مغذی مورد نیاز پرنده . پس چیز خاصی نداره . اگه ما بتونیم اون مواد مغذی ک پرنده نیاز داره رو ، با غذاهای طبیعی مثل میوه جات و سبزیجات و ..... رفع نیاز کنیم ، هیچوقت ب بلوک معدنی نیازی نخواهیم داشت .
البته میشه ب عنوان تقویتی ، از بلوک معدنی هم استفاده کرد . اما عرض من اینه ک وقتی مواد طبیعی هست و میشه از مواد طبیعی استفاده کرد ، چرا بلوک .
ولی خب همیشه ی سری مواد مورد نیاز پرنده هستن ک در دسترس ما نیستن . اگه اینجوری بود ، حتما باید با استفاده از بلوک معدنی اون کمبود رو رفع کنیم .
نکته ی دیگه ای ک باید درمورد بلوک معدنی بدونیم ، اینه ک هر بلوک معدنی ، ب ی درد میخوره . مثلا ی بلوک هست ک مخصوص دوره ی پرریزیه . ی بلوک مخصوص دوره تخمگذاریه جفته و .....
پس اگه خواستیم از بلوک معدنی استفاده کنیم ، بهتره حواسمون رو جمع کنیم و بلوک مورد نیاز پرنده مون رو تهیه کنیم .
بلوک معدنی همون کف دریای مرغوبه!! حد اقل جفتشون برای یک منظور استفاده میشن : فراهم کردن کلسیم و مواد معدنی مورد نیاز پرنده
معمولا بسته بندی داره و به ادعای سازندگانش غنی هم شده....
ویرایش توسط بابک آژیده : 23rd March 2014 در ساعت 04:44 PM
استفاده از پوسته تخم مرغ پخته به جای کف دریا به چه صورته؟
باید ریز کرد یا سالم گذاشت تو قفس ؟
مثل کف دریا میشه همیشه تو قفس باشه؟
خود تخم مرغ پخته زردشو باید به فنچ بدیم یا سفیدشو؟
ممنون:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
با اجازه از دوستان بزرگم بعد از اینکه پوست تخم مرغ خشک شد به صورت پودرش کنین و در قفس بزارین از لحاظ مدت زمان ماندگاری هم تا یه مدت کمی میتونین بزارین باشه اما نه به اندازه کف دریا
از بابت تخم مرغ آپ پز هم فقط سفیدش و استفاده کنین یه راهی که اکثر دوستان پیشنهاد میکنن استفاده از سفیده تخم مرغ بلدرچینه
هم خیلی خیلی مقوی تره هم اصراف نمیشه
بازم از دوستان بزرگم معذرت میخوام همه این اطلاعات از دوستان به ما رسیده شاید یک ماه پیش نمیدونستم فنچ چی هست![]()
سلام
من یکم دیر متوجه پست بالایی شدم و راهنمایی دوستمون amirfathiرو ندیدم و من هم پست زدم .
در وهله ی اول ، سعی کنید ک از کف دریا استفاده کنید . اگه امکانش نبود میتونید از پوسته ی تخم مرغ آبپز استفاده کنید .
بهتره ک ریز کنید و در اختیارشون قرار بدین . چون حالت درسته ی پوسته ، یکم سفته و ممکنه فنچها در خرد کردن و استفاده کردن ازش ، دچار مشکل شن .
همونطور ک همه مون میدونیم ، کف دریا همیشه باید توی قفسشون باشه . حالا چون شما قصد دارین از پوسته ی تخم مرغ آبپز ب جای کف دریا استفاده کنید ، پس باید همیشه پوسته ی تخم مرغ آبپز در اختیارشون باشه .
ب نظرم مهیا کردن کف دریا خیلی راحتتر از استفاده از پوسته ی تخم مرغه . اکثر عطاری ها کف دریا دارن .
ضمن این ک ، اگر قصد داریم از پوسته ی تخم مرغ برای پرنده هامون استفاده کنیم ، فراموش نکنیم ک حتما از پوسته ی تخم مرغی ک آبپز شده استفاده کنیم .
میشه ب جفتهایی ک در دوره ی تغذیه ی جوجه هستن ، مقدار خیلی کمی زرده ی تخم مرغ بدیم . اما در کل زرده ی تخم مرغ دچار بروز مشکل در کبد پرنده میشه و بهتره فقط از سفیده ی تخم مرغ استفاده کنیم .
دوستان واقعا ممنونم لطف کردید جواب سوالامو دادید
بازم ی سوال دارم
من ی جفت فنچو 2هفتس خریدم ک گذاشتم با هم اشنا بشن و الان4 روزه واسشون لونه گذاشتم و 2تاشون با هم میرن تو لونه
من پنبه گذاشتم تو لونه خودم(پنبه بهداشتی) و واسشون حالت دادم تا هم جاشون نرم باشه و اگرم تخم گذاشتن مشکل پیش نیاد میخواستم بدونم باید پنبه رو از لونه پلاستیکی بردارم و جای سفت بخوابن تا وقتی که پنبه طبیعی بریزم کف قفس و خودشون جاشونو نرم کنن و بسازن؟
بازم مچکرم
ارسال شده از gt-n7100 با استفاده از تپاتالک 2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)