به دلیل آلرژی شدید دیگه قادر به نگهداری از بیژو نیستم. فوق العاده زیبا و خواستنیه
نتونستم عکسش رو آپلود کنم اگه خواستید ایمیل بزنین براتون بفرستم
josephin79*****.com
یک گربه دوماهه ماده ؛ خاکستری و سفید فوق العاده خوشگل برای واگذاری
به دلیل آلرژی شدید دیگه قادر به نگهداری از بیژو نیستم. فوق العاده زیبا و خواستنیه
نتونستم عکسش رو آپلود کنم اگه خواستید ایمیل بزنین براتون بفرستم
josephin79*****.com
یک گربه دوماهه ماده ؛ خاکستری و سفید فوق العاده خوشگل برای واگذاری
ویرایش توسط Nilufar : 10th December 2011 در ساعت 02:18 AM دلیل: » افزودن اطلاعات
دوست عزیز شما حتی نگفتین که حیوان خانگی واگذاریتون چی هست ؟
سن جنسیت و رنگ و سایر مشخصات رو هم ذکر کنید.
خوب چون پروفایل ساخته بودم و گفته بودم گربه دارم فکر کردم به طور اتومات مشخص میشه.
گریه واگذار میشه و حدودا دو ماهه هست
دوست خوبم امیدوارم یه صاحب خوب واسه گربه دوست داشتنیت پیده بشه که خوب ازش مراقبت کنه و دوسش داشته باشه
خوب اگه از مشخصات گربه خودت بیشتر بگی زودتر هم صاحب جدید شو پیدا می کنهامیدوارم خودت هم بهتر بشی تا خودت پیشیتو نگه داری
متشکرم راستش نمیدونسم دقیقا چه چیزایی باید بگم در موردش و عکسش رو هم نتونستم لود کنم بازم از راهنماییتون و ارزوی خوبتون ممنونم
ماده هست خاکستری و سفید فوق العاده خوشگل
[سلام وقتتون بخیر من شرایط نگهداری از این گربه رو دارم ضمننا عضو انجمن حمایت از حیوانات بی سرپرست هستم و تا الان دهها گربه رو نگهداری کردم و خوشحال میشم که این گربه رو واسه خودم نگه دارم فقط لطفا فوری با هین شماره تماس بگیرید 30_79_422_935******مرسی
من واسه دخترم ميخامش اگه ممكنه نه نگكيد اخه از وقتي گربشو دزديدن بدجوري افسرده شده اينم آيديمه بهم جواب بدبد مرسي yashar_orom
لطفا عکس بذارید از گربه تون
ویرایش توسط Nilufar : 10th December 2011 در ساعت 02:20 AM دلیل: » فارسی تایپ کنید
من برای خواهرم میخوام اگه مایلید تماس بگیرید 9125551923
سلام عزیزم اگه امکان داره برام بفرست
maede.behzadi90******.com
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.