سلام
این هم عکس تیکو خاکستری مهربون من
شاید دوستان داستان طوطی منو کم و بیش در جریان باشن اما واسه اونایی که نمیدونن دوباره میگم
این طوطی 15 ابان89 اومد خونمون و من شیفته تک خالهای قرمز خوشگلش تو مغازه شدم
حدود 15 روز بعد بردمش که پرهاشو کوتاه کنن پیش معروفترین دامپزشک ایران که شاید بارها تو برنامه های تلویزیونی و ماهواره دیده باشیدش اما اسمشو نمیارم
خلاصه دکتر علاوه بر کوتاهی پر بهش واکسن هم زد 2سری!! استرس کوتاهی پر و واکسن باعث شد که طوطی من حدود 3ماه تمام در سکوت مطلق بود جوری که میخواستم ببرم از حنجرش عکس بندازم
درنهایت با کمک دوستان خوبم تو سایت موفق شدم استرس و از ذهنش بیرون کنم و الان یه طوطی پر سر و صدا شده صدای همه جور حیوون تلفن دزدگیر و ... در میاره اگه کسی بیاد خونه و تیکو هم سرحال باشه اینقدر سوت میزنه تا بیاد بهش سلام کنه واسش شعر میخونیم تیکو گله بله شاه پسره بله اینم پشت ما سوت میزنه هرچی بگیم اینم ذوق میکنه دست میده تا میگیم دست بده پاشو میاره بالا و صبحها که سرحال تا میگیم تیکو یه سوت واسمون بزن سوت میزنه و نگاه میکنه تا تشویقش کنیم به کلمات خوب گوش میده اما حرف نمیزنه در مجموع حیوون بعد از اینهمه مدت تازه داره رو میاد
اگه بپرسید چرا پسش ندادم باید بگم که احساس عذاب وجدان میکردم چون خودم مسبب این سکوتش بودم و با اینکه در سکوت بود با نگاهش و حرکاتش با ما ارتباط برقرار میکرد و ابدا دستمو گاز نگرفته....
وای چقدر حرف زدم....
راستی سن دقیقشم نمیدونم اما 2تا دکتر گفتند جوجه نیست اما بسیار جوونه
این شما و اینم تیکو:smile (272):
![]()