گربه نژاد سيبرين نر يكسال و نيم مهربون و داخل سرويس بهداشتي دستشويي ميكنهاگه شخصي اين پيشي خوشگل و مهربونو مي خواد لطفا برام پیام بذاره چون صاحبش ميخواد به خارج از كشور سفر كنه مرسي .
گربه نژاد سيبرين نر يكسال و نيم مهربون و داخل سرويس بهداشتي دستشويي ميكنهاگه شخصي اين پيشي خوشگل و مهربونو مي خواد لطفا برام پیام بذاره چون صاحبش ميخواد به خارج از كشور سفر كنه مرسي .
ویرایش توسط hsoonheb : 27th April 2011 در ساعت 11:41 AM
عکسش اینه؟؟؟
این عکس گربه رو جناب ک.ر.ی.م.ی از عکاسان معروف گرفتن!
کاربر ehsan shams عزیز برای این عکس چه توضیحی دارید ؟ اگر گربه ای رو واگذار می کنید عکس واقعی اون رو قرار دهید . در غیر این صورت پست شما حذف می شه .
بله ايشون گرفتن عكس خود گربه هستش
گربه خیلی خوشگلی هستش و فکر نکنم کسی باشه که نخواد این پیشی نازو نگه داره! اما خوب باید حتما" شرایط نگهداریشو داشته باشه
امیدوارم یه صاحب خوب براش پیدا بشه:smile (22):
مرسی سارا خانم. امیدوارم پیدا بشه صاحبش می خواد بره مسافرت
ویرایش شد: لطفا فارسی تایپ کنید
ویرایش توسط hsoonheb : 22nd April 2011 در ساعت 09:45 PM
سلام من تازه گربه نازنینم رو از دست دادم اگه میشه حاضرم ازاین ملوسک نگهداری کنم این شماره وایمیلمه:****7662804 -reza.2804@*****.caمنتظرم سپاس
سلام ايميل و شماره شما مشخص نيست اگه ممكنه براي من ايميل كنيد شمارتونو ممنون ايميل من : ehsanveterinary@جي ميل.comسلام من تازه گربه نازنینم رو از دست دادم اگه میشه حاضرم ازاین ملوسک نگهداری کنم این شماره وایمیلمه:****7662804 -reza.2804@*****.caمنتظرم سپاس
salam asr bekhyr ****7662804
با تشكر از همه دوستان و آقا رضاي گل و آقاي بابك آژيده و سارا ممنونم از همه اين گربه واگذار شد:smile (211):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.