واقعا قشنگه:smile (192):
فکر میکنم اگر از چوب هم استفاده کنید نمای بهتری پیدا میکنه.
فقط به نظر میرسه دیسکس ها از نظر تغذیه کمی مشکل دارند.
لطف دارید دوست خوبم این عکس ها تقریباً برای یکسال پیس هستند دیسکس ها فقط 1 هفته مهمون بودن بعد رد شدن چون جز دردسر تو تانک گیاهی چیزی برام نداشتن دیسکس به آب گرم تانک مخصوص خودش نیاز داره تانک گیاهی با دمای پایین فقط سبب دردسر و مریضی دیسکس هستش
جالبه که بگم دو تا کنده هم دارم که روش خزه جاوا بستم اما بدلیل تراکم گیاهان استتار شدند و قابل مشاهده هم نیستند دوست عزیز
پس به نظر شما اگر بخواهیم آکواریم گیاهی و دیسکس داشته باشیم چکار باید کرد؟
نه اینکه نشه دوست خوبم گرفتاری و سختی زیاد داره مثلا میگن تانک دیسکس بدون شن باشه بهتره خب همین امر برای گیاهانی که در شن کاشته می شن و نیاز به بستر دارند تداخل ایجاد میکنه برای دیسکس بهتره از گیاهانی استفاده کنید که اولا در دمای مورد نیاز دیسکس دوام بیارن ثانیاً نیاز به مواد معدنی کمی داشته باشند که نیاز به استفاده از بستر نباشه و حداقل کود مایع رو استفاده کنید تا به دیسکس هاتون آسیب نرسه بهتره از گیاهان خانواده آنوبیاس و جاوافرن ها استفاده کنید .
دلیل سوالم اصلا برای همین بود که خودم تجربه خوبی از نگهداری دیسکس تو آکواریم گیاهی ندارم و مجبور شدم به سختی گیاه و ماسه رو از کف تخلیه کنم.نه اینکه نشه دوست خوبم گرفتاری و سختی زیاد داره مثلا میگن تانک دیسکس بدون شن باشه بهتره خب همین امر برای گیاهانی که در شن کاشته می شن و نیاز به بستر دارند تداخل ایجاد میکنه برای دیسکس بهتره از گیاهانی استفاده کنید که اولا در دمای مورد نیاز دیسکس دوام بیارن ثانیاً نیاز به مواد معدنی کمی داشته باشند که نیاز به استفاده از بستر نباشه و حداقل کود مایع رو استفاده کنید تا به دیسکس هاتون آسیب نرسه بهتره از گیاهان خانواده آنوبیاس و جاوافرن ها استفاده کنید .
ممنون از توضیحاتتون:smile (164):
من الان لیستی از گیاهای مناسب برای آکواریم دیسکس پیدا کردم. البت نمیدونم به تو ایران پیدا میشه یا نه:
http://www.tropica.com/plants/specif...s-/discus.aspx
http://www.aquariumplants.com/Warm_W...lants_s/20.htm
ویرایش توسط seifollahi : 12th March 2011 در ساعت 12:36 AM دلیل: اضافه کردن لینک
سلام دوستان
![]()
سلام آقا کیوان عزیز
خوبی برادر ؟ حرف ندارهیه پیشنهاد بدم عملی میکنی؟
جون من تانکتو رد کن یه تانک بزرگتر بگیر :smile (73):
خیلی ارادت داریم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.