من مانی مهربون رو 17 روز قبل یعنی روز شنبه 25 دی ماه 89 از پرنده فروشی یکی از دوستانم در شیراز به مبلغ 380000 تومان خریدم (اون بمن گفت که مانی حداثر 8 ماه بیشتر نداره) وقتیکه به ورودی خونه رسیدم شروع به غار زدن های وحشتناکی کرد جوری که من واقعا از خریدنش پشیمون شدم اما وقتی که قفسشو زمین گذاشتم دیگه اصلا تا حالا حتی یک بار هم غار نزده .
روزای اول وقتی نزدیکش میشدم غر غر میکرد اما حالا حتی از دستم غذا میگیره و میخوره البته بعضی وقتا غذا رو زمین میندازه بهش تخمه یه کم سیب یه ذره انار هویج و روزی سه تا مغز (پسته بادام و فندوق میدم ) یه برش کوچیک پرتقال هم چند بار بهش دادم دو بار با رعایت شرایط دمای اتاق و درجه آب حمامش دادم که البته دوستان فرمودند که زیاد بوده و این کار اشتباه براش یه بار حبوبات خیس شده گذاشتم اما اصلا نخورد چند تا انجیر خشک هم بهش دادم خیلی دوست داره خلاصه زود باهام دوست شده سوت های متنوعی میزنه و صبها و عصرها خیلی شیطونه چند تا عکسشو میزارم بعدا عکسای بهتری از اون اپلود میکنم البته رنگ چشمش تو عکس یه کم به زردی میزنه که طبیعیش اینجوری نیست از دوستانی که اطلاع دارن خواهش میکنم در مورد سن تقریبیش نظر بدن
فایل پیوست 1667فایل پیوست 1668 فایل پیوست 1666فایل پیوست 1669![]()