دکتر کینگیان ژانگ و تیم ایشان در بیمارستان سرطان هاربین در دانشکده پزشکی کشور چین، با بررسی گروهی ۵۲۴ نفره از زنان در طول چند سال پس از عمل جراحی، به نقش مثبت ایزوفلاون سویا در درمان سرطان سینه پی بردند. آنها دریافتند که زنان یائسه ای که مقدار زیادی محصولات سویا، حاوی ماده ای به نام ایزوفلاوین مصرف میکنند، خطر ابتلا به سرطان سینه را به طور قابل توجهی کاهش میدهند.

در واقع گروهی که ایزوفلاوین سویا مصرف میکرد، حدود % ۲۰ کمتر به سرطان سینه مبتلا شد. نویسندگان این تحقیق با الهام گرفتن از این یافته ها اظهار داشتند که مشتاقانه در انتظار انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه برای کسب اطلاعات بیشتر می باشند.




http://www.physorg.com/news/2010-10-...st-cancer.html
http://timesofindia.indiatimes.com/l...ow/6773118.cms
http://www.prnewswire.com/news-relea...105264393.html
http://www.empowher.com/cancer/conte...-some?page=0,2
http://www.vegetarian-nutrition.info...ast_cancer.php