سلام به همه دوستان گلم
بنده هم تصمیم گرفتم که عکس ماهی ها و آکواریوم های خودم رو تقدیم دوستان کنم این تاپیک به مرور زمان پر خواهد شد ، بنده را از نظرات ارزشمندتان بی بهره مگذارید![]()
سلام به همه دوستان گلم
بنده هم تصمیم گرفتم که عکس ماهی ها و آکواریوم های خودم رو تقدیم دوستان کنم این تاپیک به مرور زمان پر خواهد شد ، بنده را از نظرات ارزشمندتان بی بهره مگذارید![]()
آقا رضا من که نتونستم عکسی ببینم
سلام مجدد به همه دوستان گلم
بنده هم برای شروع چند عکس از تانک های دوران ماهی بازیم میزارم ، انشالله در فرصت های بعدی به معرفی ماهی هام خواهم پرداخت :
با تشکر از توجه شما.
ویرایش توسط reza_hetete : 3rd June 2010 در ساعت 11:37 AM دلیل: کم کردن حجم عکس ها
این هم یک سری عکس از ماهی های قدیمیم که در حال حاضر هیچ کدومشون رو ندارم، یاد باد آن روزگاران ،یاد باد :
یادم میاد موقعی که دوبندی بود خریدمش و موقعی که خواستم بفروشمش 40 سانتی میشد همیشه سره غذا دادن بهش حرص میخوردم چون حس بیناییش خیلی ضعیف بود و با اون ظاهره با ابهتی که داشت اما ترسو ترین ماهی بود که داشتم :
بهش میگفتم استاد چون واقعا استاد شکار بود رو دسته این ماهی تو شکار بین ماهی های آکواریومی وجود نداره
و متاسفانه استادو در یک سانحه شکستگی آکواریوم از دست دادم :
این دوتارو خیلی دوس داشتم خیلی با هم تیریپ داشتن تخم هم میگذاشتن اما همانطور که میدونید پرت هیبریدی هست و نرش عقیمه و قدرت باروری تخم هارو نداره و بعد از یک مدت ردشون کردم.
داخل این کشتی پر از تخم هایی است که هیچوقت هچ نشد و نخواهد شد:
این هم از اسکار باهوشم ، یادش بخیر خیلی دوسش داشتم :
با تشکر از توجه شما .
ویرایش توسط reza_hetete : 3rd June 2010 در ساعت 11:51 AM دلیل: کم کردن حجم عکس ها
این هم یک سری عکس از روند رشد یکی از فلاورهای قدیمیم ، این فلاورمو با اینکه هیچ خالی نداشت از همه بیشتر دوسش داشتم ، با حرکت انگشتم روی شیشه تانک شروع میکرد به رقصیدن،خلاصه کلی با هم حال میکردیم ، یادش بخیر الان دیگه ندارمش :
عکس ها رشد ماهیرو از 4 سانتی تا 10 سانتی در طی دوماه نشون میده :
با تشکر از توجه شما.
ویرایش توسط reza_hetete : 10th June 2010 در ساعت 01:51 PM دلیل: کم کردن حجم عکس ها
سلام مصطفی جان
آقا قدم رنجه فرمودید،راستیتش رو بخواین من کلا با این فلاورهای عجیب غریب و اونایی که نژاد مشخصی ندارن حال میکنم چون خیلی هیجان انگیزه و نمیتونی آیندشون رو حدس بزنی وگرنه اگه یه فلاور نژاد داره تپل بگیرم که دیگه هیجان نداره چون تا حدودی مشخصه آیندش چی میشه اما این موارد عجیب غریب همیشه وسوسم میکنند بگذریم که سره این قضیه هم تا حالا خیلی ضرر مالی دادم اما به اون حس کنجکاوی و هیجانی که برام ایجاد میشه میارزه،راستی مصطفی جان حالا که دوست گلم عکس از فلاوری که بهش داده بودم گذاشت،یاده اون باکس فسقلیه افتادم که بهتون دادم ،هنوز داریش؟در چه وضعیته؟اگر ازش عکس داری بزار ببینم چه جوری شده منم عکسای بچگیشو دارم میزارم بچه ها از روند رشدش لذت ببرن![]()
این هم عکسهای روند رشد یکی دیگه از فلاورهام از 3 سانتی تا 7 سانتی در طی یک ماه ونیم که البته اینرو هم الان ندارم و ردش کردم،من متاسفانه یا خوشبختانه تو ماهی بازی خیلی تنوع طلبم،یادم نمیاد ماهیو رو بیشتر از 3و4 ماه نگه داشته باشم و دایما در حال تعویض و تغییرم
با تشکر از توجه شما.
ویرایش توسط reza_hetete : 3rd June 2010 در ساعت 12:10 PM دلیل: کم کردن حجم عکس ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)