سلام من یه طوطی ملنگو دارمنمی دونم چند سالشه فقط می دونم بالغه دو سه ماهی هست خریدمش ولی هنوز از من و از دستم می ترسه
بلده بوس بده ولی به زور رو دست میاد ولی ازش می ره بالا و واینمیسته
نمی زاره نازش کنم
چی کار کنم؟![]()
سلام من یه طوطی ملنگو دارمنمی دونم چند سالشه فقط می دونم بالغه دو سه ماهی هست خریدمش ولی هنوز از من و از دستم می ترسه
بلده بوس بده ولی به زور رو دست میاد ولی ازش می ره بالا و واینمیسته
نمی زاره نازش کنم
چی کار کنم؟![]()
طوطی که بالغ باشه و رام نشده باشه خیلی سخت عادت می کنه و به انسان عادت می کنه و اجازه میده که بهش نزدیک بشه.
اما چند روش هست که می تونه به طوطی کمک کنه تا به شما اعتماد کنه.
اول از همه باید سعی کنید طوطیتون شما رو بشناسه.. با حرف زدن و نشستن البته کمی دور از قفس که طوطی مظطرب نشه، دادن جایزه های کوچک و خوشمزه برای جلب نظر طوطی... با ایجاد حس فضولی در طوطی.. این خیلی خوبه و حواس طوطی به یک چیز دیگه پرت میشه و اون موقع شما بهش نزدیک میشین و کنارش قرار میگیرن، مثلا استفاده از یک آهنگ ملایم با موبایل یا یک رشته نخ کنفی یا اسباب بازی رنگی کوچک و یا هرچیز دیگه ای که حواس طوطی رو به خودش جلب کنه..
بعد از اینکه طوطیتون شما رو شناخت مرحله دوم رو شروع کنید... به این صورت که با باز کردن در قفس اجاز بدین خود طوطی بیاد بیرون و آروم با محیط آشنا بشه... به هیچ عنوان شما طرفش نرین... بعدش با قرار دادن جایزه نزدیک خودتون تحریکش کنید بیاد سمتتون ولی باز هم شما عکس العملی نداشته باشید. با تکرار این روند و طی مدت لازم رابطه شما و طوطیتون بهتر میشه و اگر حالا طوطیتون سر به راه شد که باهاتون دوست میشه وگرنه چون فرمودین بالغ هست ... دیگه باید قیدشو بزنید...
این رو تاکید می کنم که به هیچ عنوان رفتار استرس زا با طویتون نداشته باشید. در هنگام مواجهه با طوطی از هیجان و یا صدای بلند به شدت پرهیز کنید. در این دوران حتی المکان سعی کنید بچه ای به طویتون نزدیک نشه (چون رفتار بچه ها غیرقابل پیش بینیه) و به طوطیتون محبت زیاد کنید.
کاری هم نکنید که طوطی بفهمه با گاز گرفتن می تونه شما رو بترسونه یا با صدا و قیافش
این نکته رو هم بگم که طوطیها همشون حتی رامترین اونها معمولا مدت طولانی روی دست نمی مونن و ترجیح میدن برن روی شونه بشینن.. پس اگر طوطیتون این رفتار رو نشون میده منطقیه... سعی نکنید هی بیارینش روی دستتون
از من میشنوید بیخیالش بشید.من عین همین طوطی رو 6 ماه نگه داشتم هیچ تغییری نکرد.
ملنگو خیلی مغرور و لجبازه.
طوطی شما احتمال دستی شدنش یک درصده شاید!
ملنگو رو باید از جوجگی بخرید.
سلام . طوطی شما مثل یه طوطی دونخور خیلی راحت رام نمیشه ، باید صبر زیادی داشته باشید
اول باید سعی کنید با دست بهش غذا بدین . و بعد برای روی دست آوردنش اقدام کنید . به زور نازش نکنید و به زور هم نیاریدش روی دست . اجازه بدین مرحله به مرحله به شما اعتماد کنه
این تاپیک قفل شد ، بقیه سوالاتتون رو در تاپیک زیر بپرسید
http://www.parsipet.ir/thread95-380.html#post262568
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.