سلام
نمای کلی تانک برای شروع ...
![]()
سلام
نمای کلی تانک برای شروع ...
![]()
ویرایش توسط oppenheimer : 7th September 2015 در ساعت 10:53 AM دلیل: تغییر کیفیت عکس ها.
سلام
آفرین به سلیقتون مبارک باشه آگه پیش دیسکسها گیاه هم داشتی عالی میشد من عاشق ترکیب گیاه با دیسکسم
سلام
ممنون نظر لطفتون هست
این اولین تجربه نگه داری ماهی من هست
راستش من اول ماهی ها و تانک و خریدم ۶ ماه پیش و بعدش به فکر مطالعه دربارشون افتادم![]()
خیلی دوست دارم تو تانکم بستر و گیاه داشته باشم ولی هنوز دانششو ندارم ایشالا ديسکسا که به سایز کاملشون رسیدن و سیفون های سنگین روزانه نداشتم این کارو میکنم
سلام
ممنون نظر لطفتون هست
این اولین تجربه نگه داری ماهی من هست
راستش من اول ماهی ها و تانک و خریدم ۶ ماه پیش و بعدش به فکر مطالعه دربارشون افتادم![]()
خیلی دوست دارم تو تانکم بستر و گیاه داشته باشم ولی هنوز دانششو ندارم ایشالا ديسکسا که به سایز کاملشون رسیدن و سیفون های سنگین روزانه نداشتم این کارو میکنم
اینم یه سری کلوزاپ...
![]()
ویرایش توسط oppenheimer : 8th September 2015 در ساعت 11:31 AM
خوشگل هستن ولی سیفون منظم این ماهی ادم رو از خردی منصرف میکنه ولی خیلی خوشگل هستن
اوایل کار ممکن سخت باشه ولی بعد یه مدت اولین پیشرفت هارو که تو سایز و رنگ ماهيا مشاهده کنید خود به خود به این کار ترغیب می شید و کمی بعد تر براتون به یه عادت روزانه تبدیل میشه که اگه انجامش ندين انگار چيزيو گم کردین اون روز !
اینا وقت و فکر آزاد و ميطلبه، البته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.