سلام
دوستان یه نور برا اکواریمم درست کردم کاملا حساب شده و حرفه ای
من چون خودم الکترونیک خوندم درایورش جوری طراحی شده که هیچ مشکلی برا ال ای دی ها پیش نیاد
همونجور که میدونید چون ال ای دی ها با گرم شدن جریان بیشتر میکشن اگه کنترل جریان نداشته باشن زود نورشو از دست میدن و میسوزن.
ولی این جوری طراحی شده که هم هیت سینکش محاسبه شده باشه هم جریانش
20 عدد سفید 10 عدد ابی و 6 عدد صورتی که نور بسیار خوشایندی به دست میدهد.طولش 50 سانت هست.
در شکل این نور در سمت راست قرار دارد و در سمت چپ دو تا ال پی اف هست . همونجور که میبینید نورش قابل مقایسه نیست
تا امروز 3 روزه روشن شده. علت فروشمم اینه که میخواستم دو تا برا دو طرف ئرست کنم ولی پشیمون شدم میخوام یه 1 متری درست کنم
تا نو هست میخوام بدم به یکی حال کنه.
اهان دیگه نگم ال ای دی های رو بهترین گرفتم و کلوین دار.
قیمت هم برا خودم 140 فک کنم تموم شده.130 میدم چون یه سری وسایل مونده خوب برام
یه مدار تایمر و روشن خاموش شدن میخوام طراحی کنم که بعدا اگه ساختم به خریدار این با تخفیف ویژه میدم.
دوستان سفارش هم میگیرم که میرم برا خودم خرید یه باره بشه.سلام
دوستان یه نور برا اکواریمم درست کردم کاملا حساب شده و حرفه ای
من چون خودم الکترونیک خوندم درایورش جوری طراحی شده که هیچ مشکلی برا ال ای دی ها پیش نیاد
همونجور که میدونید چون ال ای دی ها با گرم شدن جریان بیشتر میکشن اگه کنترل جریان نداشته باشن زود نورشو از دست میدن و میسوزن.
ولی این جوری طراحی شده که هم هیت سینکش محاسبه شده باشه هم جریانش
20 عدد سفید 10 عدد ابی و 6 عدد صورتی که نور بسیار خوشایندی به دست میدهد.طولش 50 سانت هست.
در شکل این نور در سمت راست قرار دارد و در سمت چپ دو تا ال پی اف هست . همونجور که میبینید نورش قابل مقایسه نیست
تا امروز 3 روزه روشن شده. علت فروشمم اینه که میخواستم دو تا برا دو طرف ئرست کنم ولی پشیمون شدم میخوام یه 1 متری درست کنم
تا نو هست میخوام بدم به یکی حال کنه.
اهان دیگه نگم ال ای دی های رو بهترین گرفتم و کلوین دار.
قیمت هم برا خودم 140 فک کنم تموم شده.130 میدم چون یه سری وسایل مونده خوب برام
یه مدار تایمر و روشن خاموش شدن میخوام طراحی کنم که بعدا اگه ساختم به خریدار این با تخفیف ویژه میدم.
دوستان سفارش هم میگیرم که میرم برا خودم خرید یه باره بشه.
![]()