با سلام
به دلیل تغییر کاربری از شیرین به شور تجهیزات زیر برای فروش موجود است(قیمت ها مقطوع هستند،چونه نزنید! اگه به این قیمت راضی هستین تماس بگیرین !):
1-فیلتر سطلی 2215 ایهایم -620 لیتر در هر ساعت - 6 ماه استفاده شده - سالم - بدون مدیای داخلی - قیمت : 215 هزار تومن
2-فیلتر سطلی CF-1200 آتمن -1550 لیتر در هر ساعت - برا خودش غولیه - 9 ماه استفاده شده - سالم - بدون مدیای داخلی- قیمت 220 تومن ( به معنای واقعی کلمه عالی هستش )
3-قیلتر uv مارک weipro مدل 900 با لامپ 9 وات - شیشه اصلی دور لامپ شکسته بود که من خریدم ، الان تعویض شده و چند وقته دارم استفاده میکنم-قیمت 45 هزار تومن
4-چوب ابنوس دو تکه که قابلیت استفاده با هم و سوارو دارن چون به هم چفت میشن.ابعاد با هم طول 60 ارتفاع 35 عرض 25 - قیمت 25 هزار تومن
5-اکواریوم 100*30*50 (طول عرض ارتفاع ) با شیشه 6 میل و چسب المانی 2 تا استفاده شده دارای پل 30 سانتی در بالا و کف اکواریوم - دور تا دور نوار کشیده شده - دارای میز در همین ابعاد با ارتفاره 53 سانتی متر - دارای کاچو و تخته زیرین نوپان- میز دو طبقه هست که طبقه اولش هم MDF گذاشته شده - به همراه سنگ برای کف اکواریوم - به همراه بخاری اتوماتیک 200 وات - قیمت 120 هزار تومن
من تبریز هستم امکان ارسال اجناس با هزینه خریدار محترم امکان پذیر میباشد به جز بند 5 که تحویل فقط تبریز هستش
![]()