سلام به همه ی دوستان پارسی پت...
شما تقریبا با تمام اعضای خانواده ی من اشنا شدین به جز داداشم...وقتش رسیده که این اقای شاخ شمشاد خدمتتون معرفی کنم...
این شمااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا و این جنااااااااااب اقاااااااااای نقره
عشقم اینجا داشت میرقصید...
بذارین یکم از خصوصیاتش بگم...الان 9 ساله که این اقا نقره شده پسر خونه ی ما...داداش من و پسر مامانم...
روزی که ما نقره رو خریدیم 6 ماهش بود.
یه جوجه ی اخمو، بداخلاق، بدصدا و وحشی که روزا باصدای نخراشیدش سر مارو میبرد...عین کلاغ قار میزد...
ما قبل از نقره یه کاسگوی دیگه داشتیم که دستی بود...
اما نقره جوجه بود و اولین صاحبش ما بودیم...یه چند وقت سعی کردیم تحمل کنیم اما نشد...
یه اقایی رفت رو مخ بابام که بده من واست دستیش کنم و بلدم و راحت و خوب میشه و...خود مرد 4.5 تا کاسگو دستی داشت...
خونشم مشهد بود.بابای منم گول خورد و ما کوبیدیم رفتیم مشهد واسه دستی شدن اقا نقره...
خلاصه چشمتون روز بد نبینهنقره ی سالم رفت تو.یه کاسگو ترسو که قلبش عین مرغ میزد اومد بیرون...
الهی بمیرم انقد ترسیده بود که نگوووووووو
به بابام گفته بود یکم بگذره خوب میشه...یه دستکش به چه کلفتی داده بود به بابام و گفته بود که هر روز نیم ساعت با این دستکش بگیرشو بغلت کن که به بغلت عادت کنه کم کم خودش میاد...
بماند که هرچی ما گفتیم نه باهامون برخورد کردن که شماها بلد نیستین حرف نزنین...
تا چند روز برنامه همین بود.بغل کردن به زور
سرتون و درد نیارم...
نقره از بابام میترسید.تا سمتش میرفت گاز میگرفت شروع کرد به کندن پرهاش...
وااااااااااااااای نقره ی کپل ما شده بود یه تیکه گوشت که فقط به بالش و کمرش پر بود...
مامان من خیلی نقره رو دوست داشت و نقره ام همیشه به مامانم پناه میبرد.کم کم اون تجویز اشتباه اون مرد از خونه ما رفت بیرون.حواسمون بهش بود خودشو نکنه باهاش بازی میکردیم مسافرت میبردیمش قطره ویتامین و درست کردن فضای ازاد و دار و درخت و اینا نقره دیگه خودشو نکند(واسه 9 سال پیش بود)
شبا باهاش حرف میزدیم و اون روزا همونارو تکرار میکرد...دامپزشکش بهش میگه نابغه کوچولو چون سرعت یادگیریش نرمال نیست...فقط چند ساعت طول میکشه حرف و یاد میگیره.
الان بعد 9 سال حرفی نیست که بلد نباشه!از حرفای عادی گرفته تا قران و سوره ها...تازه وقتی من باهاش شوخی میکنم بهم میگه ابجی نکن!!!!
تو قفسش نمیره اصلا هر دقیقه یه جای خونس
عاشق اینه است و توپ پینگ پونگ...
ما وقتی نقره رو گرفتیم 200 تومن بود...الان ازمون 12 میلیون میخرن...
ادم مگه بچشو میفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
ببخشید سرتونم درد اوردم ولی ازتون خواهش میکنم به همه دامپزشکا اعتماد نکنید....
![]()