با سلام خدمت دوستان. من قصد دارم یک جفت دیسکس که در حال تخم ریزی هستند رو بفروشم علتش هم نداشتن امکانات و ناتوانی در مهیا نمودن شرایط مناسب جهت گرفتن بچه ماهی هست این جفت داخل گله ای ۱۲ تایی هستند و حدود ۱۵ باری تخم ریزی کردند و هر ۲ هفته یکبار هم تخم ریزی میکنند . تاحالا هم تخمها هچ نشدن بعد از ۲. الی ۳ روز تخمها رو بعلت سفید شدن میخورن چون تو تانک اصلی هستن نتونستم متیلن بلو یا ضد عفونی کننده دیگه ای بزنم کاملاغذا خور هستند از میکس دل تترا بیتس و غذای پولکی اوشن فری discus flakes تغذیه شدن .جفت ماده از نژاد بلو کبالته که اندازش 4.5 اینچه و جفت نر هم نژادشو بلد نیستم بدن قهوه ای با صورت آبی و باله های زیریش هم قرمزه البته دوستان از عکس متوجه خواهند شد.قیمت هم ۴۰۰۰۰۰ تومن محل تحویل تهران دروازه دولت و دوستان میتونن بیان ببینن . متاسفانه امکان ارسال ندارم.
![]()

که واگذار میشه احتمالا شما پارچه نوشته هایی که مضمون آن واگذاری سرقفلی مغازه است ندیده اید حتما برداشت شما از اون اینه که سرقفلی رایگان واگذار میشه . بهر حال با توجه به اینکه مدیران تاکیید بسیار بر عدم اسپم دارند خواهش میکنم از زدن اینگونه پستها خودداری فرمایید. بنده هم به جهت رفع سوء تفاهم ایجاد شده برای شما و دیگران این پست رو زدم از مدیران سایت خواهشمندم در صورت امکان واژه واگذاری رو به فروش تغییر دهند. از تمام مدیدران و کاربران متشکرم.