سلام به دوستان
اروانا حدود 4بند هستش و قیمتش هم 320000 تومان
سفره ماهی هم اندازه یک کف دست هستش قیمتشم 350000 تومان
تحویل هم غرب تهران
![]()
سلام به دوستان
اروانا حدود 4بند هستش و قیمتش هم 320000 تومان
سفره ماهی هم اندازه یک کف دست هستش قیمتشم 350000 تومان
تحویل هم غرب تهران
![]()
سلام به شما.
جنسیت سفره ماهیتون؟؟ و امکان ارسال هم دارید؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز ارواناتون شناسنامه داره که این قیمتو برارش گزاشتین؟ یا اشتباه نوشتین! 320000
ممنون از پاسختون ولی فکر کنم هر کدوم از دوستان که بخوان سفره رو بخرن واسشون نر و ماده بودنش مهم باشه.ضمن اینکه اندازه دقیق اون چندسانته؟؟ کف دست فکر نمیکنم معیار دقیقی باشه.در زیر راه تشخیص نر و ماده رو براتون قرار میدم.
![]()
آروانای شما سبز نیست دوست عزیز . Green Arowana ماهی بومی شرق آسیا (مالزی - تایلند - اندونزی) هست که از ماهی شما خیلی گران تره
Australian Perl Arowanaیکی از زیر گونه های معروفش که معمولا با دمی پر از خال طلایی شناخته میشه با نام Jardini Arowana شناخته شدست
این ماهی در ایران به آروانا کوتوله معروفه و تا پارسال زیر ۳۰-۴۰ تومان قیمتش بود . به هر حال قیمتتون کمی گرانه .
الان قیمت همین آروانا تو بازار 85 تومنه .جنس مال خودت هست صاحب اختیار هستی
دوستان آقای آژیده در مورد قیمتش گفتن لطف کنین کسای دیگه در رابطه با قیمتش چیزی نگن بهتره چون اسپم بحساب میاد الان طرف فروشنده پست آقای آژیده رو میخونه یا اقدام به کاهش قیمت میکنه یا اینکه صاحب اختیار هستش قیمت همونو میزاره دوستان خواهشا درباره قیمت چیزی نگن گرونه یا تو شهر ما فعلانه
با تشکر از دوستان
حضور شما عرض کنم که این 2ماهی برای یکی از دوستان بندست.اگه به اگهی های بنده دقت کرده باشین بنده شرق تهران هستم ولی ایشون غرب هستن.ازم خواست که براش این کارو انجام بدم.قیمت رو هم خودشون گفتن من فقط براشون اگهی کردم.
در رابطه با جنسیت سفره ماهی من اطلاع از اهمیتش نداشتم به همین خاطر نر یا ماده بودنش رو در اسرع وقت میپرسم و به اطلاعتون میرسونم.
اما در مورد صحبت های اقای اژیده باید خدمتشون عرض کنم که بنده و دوستم اگاهی و اطلاع کامل از تشخیص دادن نژادهای اروانا و هم قیمتشون داریم.این قیمتی که شما فرمودین برای اروانای کوتوله معمولیه سایز کوچیک الان قیمت خریدش هم بیشتر از این حرفاست.الان قیمت اروانا سیلور کوچیک 40تومنه!!
این ماهی از یکی از ادمای معروف این صنف خریداری شده و ایشون جزو وارد کننده های ماهی های زینتی هستن.و شما مطمئن باش که نژادش گرین هست(برای اطمینان خاطر میتونید تشریف ببرید از نزدیک ماهی رو ملاحظه کنید).
شما که اطلاعات کافی در مورد ماهی های اکواریومی و مسائل جانبیش دارین و همچنین اشنا به بازار ماهی و سلسله مراتبش هستین باید بدونین که یه وارد کننده یا عمده فروش به مشتریاش جنس و ماهی تقلبی و با قیمت پرت نمیده!!!!
گرچه کار درستی نیست و خودم نمیپسندم ولی باید بگم این ماهی رو ایشون 210هزار تومان خودشون خریداری کردن.و تصمیم دارن 320 تومان بفروشن.
یا علی
-------------------------------------------
یاداشت مدیریت:
تاپیک فروش اروانا کتوله گرین و سفره ماهی بسته شد.
استارتر تاپیک در صورت نیاز به باز شدن تاپیک پیام خصوصی ارسال کنید.(chaky)
دلیل قفل شدن تاپیک : عدم بروزرسانی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)