سلام به همگی.این هم آکواریوم 40 لیتری من که در واقع یک پالداریومه.ولی خب بالاخره پالداریوم یک نوع آکواریوم نیمه پر آب شیرینه و داخلش گوارامی،گوپی و تترا نئون دارم و هنوز قراره ماهی هاشو بیشتر کنم.
![]()
سلام به همگی.این هم آکواریوم 40 لیتری من که در واقع یک پالداریومه.ولی خب بالاخره پالداریوم یک نوع آکواریوم نیمه پر آب شیرینه و داخلش گوارامی،گوپی و تترا نئون دارم و هنوز قراره ماهی هاشو بیشتر کنم.
![]()
بسیار زیبا، ایشالا هرچه زودتر کامل بشه
فقط چنتا سوال دوست عزیز، این رنگ سبز رو دیواره ها چی هست؟ با توجه به ارتفاع نور گیاهای داخل آب چطور تامین میشه؟ واسه قسمت بالا چه گیاهایی مد نظرتون هست؟
سلام واقعا زیباست. منم اوایل میخواستم یک پالوداریوم راه بندازم ولی توی سطح وسیعی مد نظرم بود خرجش خیلی رفت بالا بیخیالش شدم
نمیدونم در نظر گرفتی یا نه ولی اگه براش یه آبشار از بالا به داخل آکواریوم در نظر بگیری خیلی عالی میشه![]()
سلام خیلی قشنگ شده اگه میشه درباره ابعاد تانک ،جنس دیواره و هزینه ساخت توضیح بدید، چون من زیاد از اینا سر در نمیارم
اگه اون بخاری رو کاری کنید که دیده نشه خیلی طبیعی تره.
از چه فیلتری استفاده میکنید؟
اب خروجی از اون گلدونایی که تو دیواره هست کجا میریزه؟
ممنون
سلام دوست عزیز.لطف دارید.الان کامل نیست.بزودی کامل میشه.جواب سوال شما در این قسمت هست و گلهایی مثل پپرومیا،فیتونیا،پیله آ،موسی در گهواره،گلینورا،پتوس و تقریبا تمام گیاهان رو داخل پالداریوم با سقف باز میشه کاشت.اما داخل این مخزن چون کوچیکه من فقط پپرومیا،موسی درگهواره،گندمی و فیتونیا خواهم کاشت.
http://www.parsipet.ir/thread24724.html#post160376
آبشار هم داره.در واقع خود این نوع دیواره یک آبنما هستش که آب از بالا به پایین میریزه.البته اولش باران مصنوعی هم بوسیله فیلتر درست کردم که قطرات آب از بالا از تمام جهات به روی سطح آب میریختن و فوق العاده شده بود.اما به دلیل مشکل در فیلتر بیرونی مجبورشدم برش دارم.اگر دوباره بشه حتما میزارم و فیلمشو میگیرم و برای شما میزارم.
ابعاد و جنس که خود مخزن یک آکواریوم معمولیه که من 50 تومن خریدم.طرز ساختش داخل بخش باغ شیشه ای هست.هزینه بالایی نداره.یک پمپ تصفیه و پمپ هوای معمولی،سیستم روشنایی سه رنگ اس ام بی با ترانس 12 ولت،بخاری 100 وات،آکواریوم استوانه ای 90 لیتری،اسپری فوم و یونولیت و رنگ اکریلیک.من متاسفانه فرصت نوشتن آموزشش رو ندارم.خیلی طولانی میشه.فیلترش بیرونی و روی آکواریوم قرار داره و عکسش در بخش پالداریوم هست.متشکل از ابر،پوشال و ریگ.آب خروجی از داخل گلدان بالایی به گلدان پایینی هدایت میشه و بعد بصورت قطره قطره یا آبشاری میریزه پایین.صدای دلنشینی پیدا میکنه.امتحان کنید.قطعا شما میتونید یکی بهتر بسازید
سلام
خیلی جالبه
اگه گیاه هارو داخل گلدون بذارید خیلی بهتر هم میشه
اگه یه موجودی مثل سمندری قورباغه ای چیزی بود که اون بالا زندگی میکرد خیلی بهتر هم میشد
موفق باشید
خیلی ممنونم.بله البته حتما اینکارو انجام میدم.الان تغییر دکوراسیون دادمش و پایین کامل عوض کردم.فیلتر هم آمادست.بزودی گلهای طبیعی رو قرار میدم.فقط یک هفته بگذره تا چرخه ازت تثبیت بشه.بعد کود ارگانیک مخصوص خودمو میریزم داخل آب.این کود بدون صدمه به آبزیان تمام نیازهای گلهای طبیعی و گیاهان آکواریومی رو تامین میکنه و اصلا نیازی به تهیه بستر کشت برای گیاهان آکواریومی و گلهای طبیعی نیست و اونها با سرعت بالا رشد و فقط داخل ماسه رشد خواهند کرد.
لوله هوارو میشه یکاریش کرد اما متاسفانه برای بخاری هیچ جای خالی نمونده.تمام فضا با آبنما پرشده.شاید تونستم یه طوری مخفی کنمش.اما کار سختی خواهد بود.فقط نمیدونم چرا وقتی هوای پمپ به سطح آب میرسه خیلی کف میکنه؟؟؟ من مواد شوینده داخل نریختم.نمیدونم شاید بخاطر رنگه؟؟یا فوم پلی اورتان؟؟یا شایدم ماسه ها؟؟![]()
سلام عالیه دوست عزیز
بنظر من با ماهی شلوغش نکنید همینا کافیه گیاه دیگه اضافه کنید خیلی از الان بهتر میشه.
ازچه رنگی استفاده کردید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)