با سلام
پارک بازی که من برای طوطی های کوچولوم چیکو و میلو درست کردم از چوب نراد و پایه نئوپان.طول و عرضشم 90*75 ارتفاع میزمم 70 همه چوب ها به هم فیت شدن و به هیچ عنوان از چسب استفاده نشده یه برجکم داره که از لوله پلیمر معمولی + لوله پلیکا درست شده که دورشو طناب کنف پیچیدم (سه روز طول کشیدااا) برای رنگشم از رنگ خوراکی استفاده کردم .
ابن دو تا ککاتیل خوشبخت بیشتر روز رو توی پارکشون هستند یکیشون 1 ماهگی افتخار اشنایی با من رو داشتو یکی هم 5 ماهگی. چیکو (5ماهه بود)رو که خریدم یکم وحشی بود و منو گاز می گرفت ولی انقدر با هاش ور رفتم توی هفته دوم دیگه ول کنم نبود اون موقع بود که رفتم چوب نراد و نئوپان خریدم ابزام از یکی قرض گرفتم و اینو ساختم میدونم خیلی کار داره تا بشه اسمشو گذاشت پارک برای همین عکساشونو میذارم تا اینکه دوستان رو سر ما منت بذارند با نظراتشون به بهتر شدنش کمک کنن.
و امامیلو رو بعد مدتی که دیدم چیکو تنها گرفتم اولا با هم عین کارد و پنیر بودنولی الان شکر خدا با هم خوبن و همدیگررو تمیز میکنن البته میلو خیلی اجتماعی تر و رو دست و شونه همه میره ولی چیکو فقط با من دوسته بابام رو هم گاز می گیره و البته میلو خیلی خیلی شیطون تر هم است . میره رو سقف اکواریوم سچلاید ها با نوکش به در پوش اکواریوم و اب ضربه میزنه کم مونده بره تو اب اسکار شکار کنه .یه بار سبم گیتارمو پاره کرد یه بار تو اب اکواریوم گلاب به روتون .... یه بار گلدون رو شکست خلاصه خراب کاریاش از ماکائو و کاکاتو بیشتر. سرتونو درد نیارم الان فقط از خدا میخوام میلو دختر باشه که بابا بزرگ بشم البته از فرم کلش میخوره دختر باشه.اگه موفق بشم عکس هم میذارم