آماده قبول طوطی و جوجه طوطی
آماده قبول طوطی و جوجه طوطی
در ضمن در مورد نگهداریش من طوطی را در قفس نمی گذارم یک گلخونه دارم اون تو آزادش می کنمبه من خبر دهید .
آماده پذیرش طوطی
سلام دوست عزیز .
قرار دادن طوطی آزاد در گلخانه اشتباهه دوست عزیز . اولا شما پرورش دهنده کاکتوس هستی . تیغ های این گیاهان برای طوطی ها صد درصد خیلی خطرناک هست . گیاهان توی گلخانه بدلیل استفاده از مواد شیمیایی کودی یا حتی بعضی گیاهان سمپاشی شده باعث مرگ طوطی میشوند . طوطی ها ذاتا خیلی کنجکاو هستن . گل هارو جدا میکنن و تکه تکه میکنن که این برای این طوطی کاملا خطر جدی هست ... برای نگهداری لطف کنید از قفس استفاده کنید چون حتی گلخانه ای که خالی هست و تمام گل ها و مواد داخل گلخانه تخلیه بشه ، بوی کود و مواد شیمیای خاک و مواد شیمیایی دیگر و یا حتی بوی برخی گیاهان مضر باقی میمونه که باعث آسم در پرنده یا بروز مشکلات دیگه ای میشه ، چه برسه به گلخانه که پر از گیاه و ... هست ! پس کلا از قرار دادن پرنده در گلخانه خودداری کنید .
لطفا در محل نگهداری طوطی ها کاملا دقت کنید ...
موفق باشید
سلام
من آمادگی نگهداری از هر نوع پرنده خونگی مخصوصا انواع طوطی ، عروس هلندی ، مرغ عشق ، مرغ مینا و انواع قناری را دارم
خوشبختانه تجربه نگهداری از همشون رو هم داشتم
اگه موردی داشتین ، این شماره منه 09360065788
اگه جواب ندادم یه اس ام اس بدین تا خودم تماس بگیرم ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.