دوستان لطفاً هر کدوم از موارد رو که انتخاب می فرمایند طی یه پست دلیلش رو اعلام بفرمایید
اگر روش دیگری هم مد نظرتون هست اون روش رو هم توضیح بفرمایید
با تشکر
لطفا تمام دوستان عزیز بخش آب شور نظرشون رو اعلام بفرماین تا به یه جمع بندی درست برسیم
با تشکر

مسابقه به صورت موضوعی ( هر بار یک آبزی) برگزار گردد
مسابقه به صورت زیبا ترین آبزی برگزار گردد
مسابقه به صورت زیبا ترین عکس برگزار گردد
با برگزاری مسابقه به صورتی که توضیح خواهم داد موافقم
کلا با برگزاری مسابقه در بخش آب شور موافق نیستم!

دوستان لطفاً هر کدوم از موارد رو که انتخاب می فرمایند طی یه پست دلیلش رو اعلام بفرمایید
اگر روش دیگری هم مد نظرتون هست اون روش رو هم توضیح بفرمایید
با تشکر
لطفا تمام دوستان عزیز بخش آب شور نظرشون رو اعلام بفرماین تا به یه جمع بندی درست برسیم
با تشکر
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 13th September 2013 در ساعت 05:29 PM

سلام
اگه یه موضوع خاص یا یه ابزی رو مد نظر قرار بدین شاید بعضی از دوستان اون ابزی رو نداشته باشن و تعداد شرکت کنندگان کمتر بشه
بهتره موضوع ازاد باشه و هرکسی هر عکسی خواست ارسال کنه بعد به زیباترین عکس و ابزی رای بدن

سلام اگر بشه هر كاربري خودش بره از هرجا كه آكواريوم آب شور ديد و ازش يه عكس خوب بندازه خيلي بهتره
الان تعداد كاربرايي كه توي پارسي پت تاپيك آب شور دارن و فعال هستن خيلي كمه
مورد سه بهتره با كمي آزادي عمل

من با مورد 1-2 موافقم یعنی مسابقه در 2 گروه برگزار بشه یکی موضوع آزاد یکی آبزی خاص هر کدوم هم جداگونه رای گیری بشه

سلام
دوستانی که آکواریم آب شور دارن کم نیستن نیاز نیست فعال باشن بلکه فقط کافیه یه عکس ارسال کنن !
اینجوری که شما می فرمایید همش میشه دانلود ! اگر هم نشه دنلود نهایتا شاید به درد مسابقه عکاسی بخوره
مسئله اینجا اکواریم و آبزیان خود اعضا هست!

خوب مصطفی جان میتونیم از آبزیایی که تقریبا اکثر دوستان تو تانکاشون دارن به عنوان موضوع مسابقه استفاده کنیم
مثل جراح ها، دلقک ها، بلنی ها، دامسل ها و....
بالاخره خودش یه تنوع هم میشه

به نظر من اگه عکس از آکواریوم و تزئینش و زیباییش باشه بهتره چون واسه همه دوستان مشترکه

اگه رکورد عدم سیفون کردن رو بزارید فکر کنم من اول شم![]()

انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.