سلام.ببخشید تو ایران کاسکو داره پرورش داده میشه؟
سلام
با توجه به قیمت این سوال برام پیش اومده. الان کاسکویی دو ساله که 70 کلمه حرف میزنه مغازه دار 2500 میده چطوریه این جوجه ها 2800 هستند.
تفاوتشون چیه؟!
ممنون.
حالا من حرفم به ایشون نیست چون تواون انجمن درقسمت فروشش نمیشه پست زدمن درددلمواینجامینویسم:
من خودم تومغازه یه جوجه برزیلی لوتینوی رام بارنگ و روی خیلی خوشگلتراز برزیلی های لوتینویی که توانجمن همسایه قیمت گذاشتن180تا200هزار،دیدم میگفت110تومن یاعروس لوتینودارن کمتراز170قیمت میدن ولی نمیدونم جریان چیه وچه حمایتی پشت این افرادهست که خیلی راحت هرقیمتی که میخوان میدن ومتاسفانه ازروی اعتماد بی جا ازشون خریداری هم میشه
حیف که چندتاعروس مولدگرفتم ولی پیش من جوجه ندادن وگرنه خداوکیلی من جوجه شونو نمیگم مجانی ولی زیر100میومدم آگهی میکردم فقط برای مبارزهبا شعاراونایی که توانجمن هادارن کاسبی میکنن به اسم علاقه
بازم میگم این آخری ها درددل بودچون نمیتونستم اونجا پست بذارم واصلا طرف صحبتم استارترنیست شرمنده
ویرایش توسط nafiseh65 : 4th May 2013 در ساعت 02:13 PM
عمو قیمت خیلی خیلی خیلی بالاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیزحالا من حرفم به ایشون نیست چون تواون انجمن درقسمت فروشش نمیشه پست زدمن درددلمواینجامینویسم:
من خودم تومغازه یه جوجه برزیلی لوتینوی رام بارنگ و روی خیلی خوشگلتراز برزیلی های لوتینویی که توانجمن همسایه قیمت گذاشتن180تا200هزار،دیدم میگفت110تومن یاعروس لوتینودارن کمتراز170قیمت میدن ولی نمیدونم جریان چیه وچه حمایتی پشت این افرادهست که خیلی راحت هرقیمتی که میخوان میدن ومتاسفانه ازروی اعتماد بی جا ازشون خریداری هم میشه
حیف که چندتاعروس مولدگرفتم ولی پیش من جوجه ندادن وگرنه خداوکیلی من جوجه شونو نمیگم مجانی ولی زیر100میومدم آگهی میکردم فقط برای مبارزهبا شعاراونایی که توانجمن هادارن کاسبی میکنن به اسم علاقه
بازم میگم این آخری ها درددل بودچون نمیتونستم اونجا پست بذارم واصلا طرف صحبتم استارترنیست شرمنده
منظورتون از جریان و حمایت چیه دوست عزیز بخش فروش فروم ها بجز درد سر هیچ چیزی برای تیم مدیریت و صاحب امتیاز فروم نداره
این پرنده ها متعلق به ایشون هستند و اختیار پرندشون رو دارند. قیمت پیشنهادی دوستان که معمولا بالاتر از قیمت بازار هستش هم علاقه این دوستان به حیونشون هستش و هم سالم بودن حیون
خود بنده خیلی کم از اینترنت خرید میکنم چون ارزون تر می تونم گیر بیارم پس وقتی اروزن تر گیر میارم دلیل برای گرون خریدن وجود نداره و وقتی دلیلی برای خرید اینترنتی ندارم پست زدن هم در تاپیک فروش کاربران معنی نداره
اما خیلی از دوستان حالا یا فرصتش رو ندارند برند دنبال یا اطمینان ندارند به مغازه دارها
دوستان عزیز بحث در رابطه با قیمت رو در پروفایل شخصی فروشنده دنبال کنید
ویرایش توسط shellman2008 : 4th May 2013 در ساعت 07:32 PM
قیمت به دو میلیون و پانصد هزار تومان کاهش یافت .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.