ما که پول کاسکو و طوطی و ... رو نداریم پس گفتیم بزنیم تو کار فنچ. اینا چند تا از فنچام هستن که خیلی دوسشون دارم البته گهگاه خرابکاری هایی دارن ولی خب ... البته قابل ذکر هست که سردسته همه ی خرابکاری ها قهوه ایه هست که خیلی هم شره
ما که پول کاسکو و طوطی و ... رو نداریم پس گفتیم بزنیم تو کار فنچ. اینا چند تا از فنچام هستن که خیلی دوسشون دارم البته گهگاه خرابکاری هایی دارن ولی خب ... البته قابل ذکر هست که سردسته همه ی خرابکاری ها قهوه ایه هست که خیلی هم شره
ویرایش توسط اسکندری : 21st March 2013 در ساعت 04:00 PM
فنچاتون خیلی خوشگلن مخصوصا اون ابلق که تو عکس آخر رو سقف لونه نشسته
فنچا موجودات دوست داشتنی و فعال و پرسروصدایی هستن یه لحظه هم ساکت نمیشن!
لونه هاشون که پیش همه با هم دعوا نمیکنند؟
تو لونه آخری اگه دقت کنین یک فنچ نر رو تخم خوابیده که امروز فرداست پدر بشه![]()
فنچ های من کلا بچه های خوبین کم دعوا میکنن البته گهگاه مواردیو میبینم ولی زیاد نیست من اول 5 تا داشتم که الان 15 تا شدن {البته اینایی که تو عکسن 15 تا هستن در کل بیشترن} رکورد جوجه هم دست همون ابلقه هست که تو عکس آخر کنار جفتشه.
عکس جوجه هاشون رو بتونم بگیرم حتما میذارم برای شما عزیزان![]()
البته یک بچه گربه هم داشتم که خیلی دوسش داشتم و بعد از بزرگ شدنش تو محیط ولش کردم که زندگیش به من وابسطه نباشه عکس اونم پیدا کنم میذارم تا نظرتونو در بارش بدونم
چــــــــه فنچ های خوشـــــــــگلیاون دو تا که با هم روی قفس زرده هستن خیـــــــــــــــــــلی نازن و جالب ژست گرفتن انگار فهمیدن دارین عکس میگیـــرید
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.