سلام
یکی از دوستان من این مشگل رو داره و تمام تانکش درگیر این کرم شده البته با بدبختی تونستم ازش عکس بگیرم خواهشمند است اساتید اعلام نظر کنند .
سلام
یکی از دوستان من این مشگل رو داره و تمام تانکش درگیر این کرم شده البته با بدبختی تونستم ازش عکس بگیرم خواهشمند است اساتید اعلام نظر کنند .
شرمنده این عکس رو توسط زربین گرفتم منتظر نظر اساتید هستم
خیلی مشکوکه بگرده ببینه ماهی تلفات نداده که بمونه بعد آبو دارو ضد عفونی میریزه
فعلا تلفات نداده ! درجه حرارت تا چقدر امکان داره این انگلها رو از بین ببره ؟
سلام.
بمدت یک هفته سیفون سنگین داشته باشید 80 تا 90%.اگر مشکل حل نشد. کل ماهیاتون رو از آب خارج کنید و اگر گیاه طبیعی هم دارید همینطور-گیاها رو با محلول زاج(خرید از عطاری)ضد عفونی کنید-تانک رو با محلول فرمالین یا پرمنگنات ضد عفونی کنید و بذارید فیلترتون روشن باشه.بعد از 48 ساعت کل تانک خالی بشه و وسایل رو با آب تمیز بشورید.در زمان استفاده از فرمالین و پرمنگنات سیکل از بین میره
سلام
استاد ماهیها را چگار کنیم اگر ماهیهاش دچار مشگل شده باشند مثلا آبششهای اونها درگیر شده باشه چه باید کرد ؟ این انگل چیه ؟ از چه نوعی است ؟ شناخته شده است ؟
چند روز غذا دهی رو قطع کنید و سیفون مرتب روزانه ار کف داشته باشید مشکل تون حل میشه
همونطور که حامد گفت بر اثر غذا دهی زیاد این کرمها تو تانک ظاهر میشند
مقدار غذا دهی رو هم بعد از این چند روز که قطع می کنید کمتر کنید تا این کرم دوباره تو تانک پبدا نشند
ویرایش توسط shellman2008 : 3rd February 2013 در ساعت 05:50 PM
با تاشکر و سپاس از همه اساتید که راهنمایی سازنده ارائه دادند .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.