اینم آقا مموش .ملنگوی من هست.با نمکه .نه؟
![]()
اینم آقا مموش .ملنگوی من هست.با نمکه .نه؟
![]()
سلام. ملنگوی بامزه ای هستش . خدا براتون نگهش داره .
عکس بیشتری ازش بذارید.
از کارهایی که انجام می ده هم برامون بگید
به به مموش موش موشی چه پسری داری ماشالله به پا هم پیر شین ننهصحبت هم میکنه؟ شیرین کاری چی؟
خيلى خو شگله خدا نگهداره
تبریک میگم خیلی قشنگه.
ازش بازم بگید
رام هست؟ چند وقته داریدش؟ چند سالشه؟
حرف میزنه؟ شیرینکاری بلده؟؟![]()
مرسی.حتما عکسهای بیشتری میزارم .از کارهاشم میگم.
اخی چقدر ناز و با نمکه
ویرایش توسط ASI : 3rd February 2013 در ساعت 03:20 PM دلیل: تایپ فینگیلیش
سلام .
این عکسهای جدید مموش جون هست.من مموش رو چند ماه پیش خریدم و متاسفانه رام نیست.فوق العاده میترسه.از
کنارش که رد میشیم میره رو میله های قفس . غذا که میخوام براش بزارم به این ور اون ور قفس فرار میکنه.و اگه با دست
بگیرمش گاز میگیره.اما من دوسش دارم و دلم براش میسوزه.احساس میکنم صاحب قبلیش رفتار درستی باهاش نداشته.از
حموم کردن خیلی خوشش میاد.و وقتی اسمش رو صدا میکنم میره یه گوشه کمی سرش رو میچرخونه و زیر چشمی منو
نگاه میکنه.غذاشو تا وقتی کسی باشه نمیخوره تا اینکه ما بریم توی اتاقی جایی تا خلوت بشه بعد میخوره.اگه یک نفر هم
غریبه بیاد, روی استندش میشینه و پشتش رو میکنه به ما.با این همه کافیه صبح یک کم دیر بلند شم دو سه تا جیغ میزنه
و منو بیدار میکنه تا برم باهاش حرف بزنم و غذاشو بدم.
به هر حال دوستهای خوبی برای همدیگه هستیم.
با درود به شما دوست عزیزسلام .
این عکسهای جدید مموش جون هست.من مموش رو چند ماه پیش خریدم و متاسفانه رام نیست.فوق العاده میترسه.از
کنارش که رد میشیم میره رو میله های قفس . غذا که میخوام براش بزارم به این ور اون ور قفس فرار میکنه.و اگه با دست
بگیرمش گاز میگیره.اما من دوسش دارم و دلم براش میسوزه.احساس میکنم صاحب قبلیش رفتار درستی باهاش نداشته.از
حموم کردن خیلی خوشش میاد.و وقتی اسمش رو صدا میکنم میره یه گوشه کمی سرش رو میچرخونه و زیر چشمی منو
نگاه میکنه.غذاشو تا وقتی کسی باشه نمیخوره تا اینکه ما بریم توی اتاقی جایی تا خلوت بشه بعد میخوره.اگه یک نفر هم
غریبه بیاد, روی استندش میشینه و پشتش رو میکنه به ما.با این همه کافیه صبح یک کم دیر بلند شم دو سه تا جیغ میزنه
و منو بیدار میکنه تا برم باهاش حرف بزنم و غذاشو بدم.
به هر حال دوستهای خوبی برای همدیگه هستیم.
چقدر جالب! من هم چند روزی هست یک ملنگوی نر خریدم که دقیقا همین رفتار رو داره.
راستی چه بلایی سر دم مموشی شما اومده؟
اینم عکس آقاجون من
![]()
با درود به شما دوست عزیز
چقدر جالب! من هم چند روزی هست یک ملنگوی نر خریدم که دقیقا همین رفتار رو داره.
راستی چه بلایی سر دم مموشی شما اومده؟
اینم عکس آقاجون من
[/QUOTE]
سلام.چه جالب.این دوتا چقدر شبیه به هم هستند.من یه جور ترس رو تو چشم هر دوشون احساس میکنم.
این دم مموش رو هم داده بودم یه شخصی که مثلا وارد بود کمی پرهاشو کوتاه کنه,که به این روز درش آورده.حالا خودم از
این سایت دارم خیلی چیزها یاد میگیرم.دیگه اینکه دوست دارم مموش رو ببرم پیش دکتر ببینم چقدر سن داره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.